Wednesday, December 6, 2023
HemBasketball"The Lakers Are Man United": Russell Westbrook-fans har fått nog när stora...

“The Lakers Are Man United”: Russell Westbrook-fans har fått nog när stora rykten om All-Star-handeln dyker upp för den ex-MVP

När Los Angeles Lakers försöker plocka ut ogräset i sin spellista har Russell Westbrook återigen blivit måltavla. Det finns handelsrykten som har snurrat på och av för ex-MVP. Tydligen är potentiella handelsförhandlingar åter på bordet. Det har rapporterats att Lakers undersöker tre handelsmöjligheter senast den 15 december 2022.

Legion Hoops rapporterad att det kan finnas en potentiell byte för Westbrook och två förstaomgångsval till Chicago Bulls. Dessutom kunde DeMar DeRozan och Nikola Vucevic från Bulls ta på sig en ny uniform.

Detta har frustrerat många fans. En användare likställde Lakers med en premiumfotbollsklubb genom att säga “Lakers är Man United”. Båda lagen är utan tvekan bland de största namnen inom sina respektive sporter. Dessutom kan det också antyda hur de är kopplade till nästan alla andra spelare. NBA-fans verkar ha fått nog av de senaste ryktena kring Westbrook.

Här är några reaktioner från NBA Twitter:

the lakers are man united https://t.co/BkI5JZ1B9n

— jessézin (@MarvinsCorridor) 3 december 2022

Varför skulle Chicago göra det

— Herm (@bigherm_24) 2 december 2022

Det går inte att säga ja till det här pic.twitter.com/Gt4ZqQR9Xs

— AY🇸🇴 (@ayyouneverknow) 2 december 2022

Ppl gillar: varför skulle tjurar göra detta? För de kommer ingenstans. Kan lika gärna ha keps och två val. 🙄

— kajo (@xkaj0x) 2 december 2022

Varför i hela friden skulle Bulls göra detta??

— Alex 🔮 (@0toHerr0) 2 december 2022

ESPN:s Dave McMenamin talade också om hur han var övertygad om att Lakers har allvarliga avsikter att handla. “Vi pratar om en nära förestående handel”, sa McMenamin som också kommenterade lila och guldsidans senaste prestationer. Han trodde att det var viktigt för laget att förbättra sig.

Russell Westbrook har anpassat sig till att komma från bänken hittills den här säsongen. Den niofaldiga All-Star har anammat sin nya sexmannaroll och levererat vid många tillfällen för Los Angeles Lakers. Därför är det ingen överraskning att han också är en av utmanarna att vinna utmärkelsen Årets sjätte man.

Kommer Lakers att byta Russell Westbrook?

Hans potentiella affär kan utlösa en flerlagsaffär. De senaste rapporterna har föreslagit det som “många rörliga pjäser”. Man tror att det kan vara en katalysator för att förändra det nuvarande NBA-landskapet.

Lakers försöker fortfarande beräkna sina risker genom att välja en handel som kommer att gynna laget mest. Tillsammans med Russell Westbrook hänger Patrick Beverley och Kendrick Nunns framtid inom laget också i luften. Dessutom är Kendrick Nunn inne på det sista året av sitt kontrakt med Lakers, med 5,8 poäng i snitt den här säsongen. Beverley har hittills haft 4,2 poäng i snitt.

Tycker du att Westbrook till Bulls är vettigt för båda lagen? Låt oss veta dina tankar i kommentarerna nedan.

RELATED ARTICLES

Mest populär