Wednesday, February 28, 2024
HemBoxing"The Kid är uppbyggd och tillverkad ...": Bill Haney hävdar att han...

“The Kid är uppbyggd och tillverkad …”: Bill Haney hävdar att han har “lagat” Gervonta Davis tidigare och gör hårda kommentarer om “Former Face of Boxing”

På senare tid, Gervonta Davis och Devin Haney fångade boxningsfansens uppmärksamhet när de avslöjade häpnadsväckande information om en sparringmatch de hade i närvaro av Floyd Mayweather. Medan ‘Tank’ hävdade att han i stort sett slog ut ‘Drömmen’, hävdade Haney att Gervonta ljög.

I det här sammanhanget har Bill Haney, Devins far, nu djärvt hävdat att Devin är med huvud och axlar över ‘Tank’. Dessutom, för att stödja sitt argument, anspelade Bill på sparringmatchen mellan ‘Tank’ och Devin där han tyckte att ‘Drömmen’ straffade Gervonta väl. Tja, här är anledningen till att Bill tror att Gervonta Davis, boxningens så kallade “före detta ansikte” aldrig kan besegra Haney.

Bill Haney förringar Gervonta Davis

Nyligen konverterade Gervonta Davis till islam och bytte namn till Abdul Wahid. På samma sätt, i sitt senaste framträdande på Porter Way Podcast, hänvisade Bill Haney till “Tank” som Abdul Wahid när han förringade boxarens förmågor. Enligt Bill trodde han från början att Wahid kunde sätta sin son Devin i en fix. Men när han bevittnade Gervontas senaste slagsmål, hävdade han att han var övertygad om att “Tank” inte längre var en match för “Drömmen”.

Bill Haney: “Jag skulle tro att den tuffaste uppgiften (för Devin) skulle vara boxningens tidigare ansikte, Abdul Wahid … men ju mer jag tittar på honom, desto mindre självförtroende ser jag för barnet. Ungen är uppbyggd och tillverkad mot långsamfotade mexikanska fighters. Han har aldrig slagits mot någon… pic.twitter.com/fp2NrF5ww3

— Danny (@dantheboxingman) 16 januari 2024

“Inledningsvis skulle jag ha trott att den tuffaste uppgiften skulle vara boxningens tidigare ansikte, Abdul Wahid. Till en början skulle jag ha sagt det. Men ju mer jag tittar på honom, desto mindre förtroende ser jag för barnet, säger Bill. Enligt hans åsikt är Davis tränad endast för att hantera mexikanska boxare med tveksamt fotarbete i ringen. Likaså, tillade han, “Barnet är byggt upp och tillverkat mot långsamma mexikanska fighters. Han har aldrig slagits mot någon som liknar Devin.”

I detta sammanhang hänvisade Bill även till Dog-House-sparringsmatchen mellan Davis och Devin. Även om Davis meddelade att han nästan slog ut Haney, förnekade den senare påståendet. Därmed uppgav ‘The Dream’ att han slog upp ‘Tank’ bra. På samma sätt, som upprepade sin son, avslutade Bill: “Sista gången vi var i ringen tillsammans, blev han (Davis) lagad.” Det är dock värt att nämna att “Tank” nyligen hävdade att han skulle få Bill Haney att fälla tårar.

Davis ville få Bill Haney att gråta

Medan Bill och Devin Haney hävdar att “Tank” skramlades i en sparringmatch, meddelade Gervonta Davis nyligen att han skulle straffa “The Dream” en gång i ringen. Genom att gå till sociala medier sa “Tank” att han skulle överträffa Devin och chocka Bill. Likaså rådde han Devin att njuta av sin stjärnstatus så länge han kunde innan han mötte Davis. “Jag lovar dig. Din pappa kommer att gråta för vad jag gör mot dig”, sa ‘Tank’. “Det bästa är att njuta av det medan du kan,” tillade han.

Läs mer – “Floyd var på Devins sida”: Sanningen bakom den berömda hundhussparringsmatchen mellan Devin Haney och Gervonta Davis i Floyd Mayweather och Adrien Broners närvaro

Hur som helst, enligt de senaste uttalandena av Bill och Devin verkar det som om ingen är störd av Wahids hot. Man måste dock erkänna att med Davis och Devin i ringen kommer det att bli en minnesvärd kamp. Så, tror du att Gervonta Davis inte kan matcha Devins nivå? Dela dina tankar med oss ​​i kommentarerna nedan.

Inlägget “The Kid is Built Up and Manufactured…”: Påstår sig ha “lagat” Gervonta Davis innan, Bill Haney gör hårda kommentarer om “Former Face of Boxing” dök först upp på EssentiallySports.

RELATED ARTICLES

Mest populär