Wednesday, February 28, 2024
HemBoxing"The Khabib of Boxing": Joe Rogan och fans förespråkar Artur Beterbiev "Superfight"...

“The Khabib of Boxing”: Joe Rogan och fans förespråkar Artur Beterbiev “Superfight” som skrämmande KO drar Callum Smith till “Hell”

Amerikas favoritvideo idag

Joe Rogan kan inte sluta beundra Beterbiev

Artur Beterbievs match med Callum Smith var en mästerklass i boxningsförmåga, och satte ett spännande prejudikat för en potentiell superfight med Dmitry Bivol. Från den inledande klockan var Beterbievs strategi tydlig: hävda dominans med sina kraftfulla slag. Varje omgång såg Beterbiev intensifiera sitt anfall. I denna kamp med höga insatser uppnådde han vad ingen annan kunde – att golva Smith för första gången i sin karriär. Joe Rogan kapslade in denna prestation på Instagram: “Den här mannen drar människor till helvetet som ingen annan. @arturbeterbiev går till 20-0 med 20 knockouts och blir den första killen på golvet @callumsmith23.”

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg delat av Joe Rogan (@joerogan)

Rogan, känd för sina skarpa insikter, kallade Beterbiev tidigare som ett “skrämmande djur” i ringen. Den här beskrivningen fångar på ett träffande sätt essensen av Beterbievs prestation: en blandning av rå kraft och strategisk precision. I den sjunde omgången var genomslaget tydligt. Beterbievs obevekliga angrepp visade sig vara för mycket för Smith och markerade ett definitivt ögonblick i båda fighters karriärer.

Men hur imponerade var fansen av Arturs seger?

Drömmatch-up: Fans kräver en uppgörelse mellan Beterbiev och Bivol

Boxningsgemenskapens reaktion på Beterbievs seger var omedelbar och intensiv. Fansen tog till sociala medier för att uttrycka sin vördnad och förutsägelser om mästarens framtid. Ett fan uttryckte sentimentet kortfattat, “20 slagsmål och 20 avslut är läskigt”, och framhävde Beterbievs skrämmande knockoutsvit.

Ett annat fan gjorde en spännande jämförelse och sa “The Khabib of Boxing”, som liknade Beterbievs dominans inom boxning med Khabib Nurmagomedovs regera i MMA.

Entusiasmen för Beterbievs potentiella matchups steg i höjden. Ett fan förutspådde med tillförsikt en framtida match och hävdade: “Han förtjänar Bivol. Han stoppar honom.”

Inte alla fans ser dock en enkel väg framåt för Beterbiev. En av dem erbjöd ett försiktigt grepp, “Bivol kan vara den enda killen som gör något med sin stil, Beterbiev kan inte kämpa tillbaka”, vilket tyder på en utmanande stilistisk matchup mot Bivol.

Ett eko av tron ​​på Beterbievs överlägsenhet, förklarade ett annat fan: “Jag har sagt att han är bäst på 175, han kommer att slå Bivol”, vilket förstärkte uppfattningen att Beterbiev för närvarande är den bästa fightern i sin viktklass.

Dessa fans reaktioner målar tillsammans upp en bild av förväntan och respekt för en fighter som har överskridit normen och fångar boxningsvärldens fantasi. Hans resa härifrån är inte bara hans egen utan en berättelse som följs tätt av dem som beundrar boxningens söta vetenskap.

Vem kan verkligen utmana Beterbievs makt? Vad är dina tankar? Vem ser du som nästa stora utmaning för den här knockoutkungen?

RELATED ARTICLES

Mest populär