Saturday, December 9, 2023
HemeSportsThe Heavy Assault Rifle Set för att återvända till OG Fortnite säsong...

The Heavy Assault Rifle Set för att återvända till OG Fortnite säsong 6

Fans har mycket uppskattat vad Epic Games har gjort med OG Fortnite. Fortnites Chapter 4 Säsong 6 är nu live och återinför fängslande funktioner från det förflutna som hade glömts bort med tiden. Den senaste uppdateringen finjusterade kartan, introducerade fordon och omarbetade vapenpoolerna. Den omarbetade vapenpoolen ger tillbaka en pärla som de flesta spelare har missat ett tag.

Med OG Fortnite får spelare återbesöka några av spelets mest ikoniska vapen som valdes under 6 år. Uppdateringen återinför några tidigare välvda vapen från kapitel 1 säsong 6. Bland alla vapen från den nostalgiska patchen sticker ett vapen ut mest.

Återkomsten av det tunga attackgeväret

I den här uppdateringen till OG Fortnite kommer spelare att få se återkomsten av Heavy Assault Rifle. Det här vapnet är ett helautomatiskt vapen som har en låg eldhastighet och är bra för medeldistansstrider. Den största fördelen med denna pistol är att den är anständigt effektiv även i långdistanssituationer.

Genom att tilldela betydande skada på motståndare som närmar sig spelaren, positionerar Heavy Assault Rifles produktion den som ett allmänt föredraget primärt vapen. Några nackdelar med vapnet är att när man skjuter för länge i det automatiska läget, tenderar vapnet att vara mindre exakt.

Medan Heavy Assault Rifle skryter med betydande skador, gör dess relativt låga eldhastighet den i allmänhet mindre effektiv för att snabbt riva strukturer. Vapnet är ganska högt och kan ofta ge bort spelarens position i spelet. Sammantaget är det definitivt ett vapen som kommer att användas “flitigt” i metan.

Med veteranspelare som har ett försprång när det gäller att förstå spraymönstren, kommer nyare spelare att kunna vänja sig vid pistolen ganska snart. Som sagt, det är ett måste-testa för alla nya spelare. Tillsammans med Heavy Assault Rifle kommer spelare också att få tillgång till andra vapen från Kapitel 1 Säsong 6. Vapen som Six Shooter, Clinger, Chiller Trap, Port-a-Fortress och Mounted Turrets har alla varit ovalvda.

Andra funktioner från Chapter 4 Säsong 6-uppdateringen

Fortnite OG 9 november-uppdateringen anpassar kartan närmare till kapitel 1 säsong 6-temat. Detta är en fortsättning på spelets resa genom olika epoker, och kartan har övergått från säsong 5 tillbaka till säsong 6. En betydande kartförändring är Kevin the Cubes återkomst till Loot Lake. Detta ikoniska element från kapitel 1 säsong 6 ger landskapet en nostalgisk touch. Spelare bör vara medvetna om att denna populära plats av intresse kan vara trångt på grund av dess betydelse.

Utöver vapen tar Fortnite OG 9 november-uppdateringen tillbaka några klassiska fordon som har varit frånvarande från spelet ett tag. Spelare kan nu använda Quadcrasher och Driftboard under denna uppdatering. Vid sidan av de ovalvda vapnen gör vissa utrustningsföremål comeback i säsong 6. Dessa föremål inkluderar Grapple Glove, Chiller Trap, Port-a-Fortress. och monterade torn.

Epic Games har bekräftat ett veckouppdateringsschema för att flytta Fortnite OG genom olika epoker från kapitel 1. Den här patchen den 9 november markerar den första av dessa uppdateringar och lovar pågående transformationer och tillägg. Ankomsten av Chapter 4 Season OG har genererat betydande spänning inom Fortnite-communityt. Uppdateringen introducerar inte bara kart- och objektändringar utan sätter scenen för ytterligare nostalgiska upplevelser när spelet återbesöker olika kapitel.

RELATED ARTICLES

Mest populär