Thursday, November 30, 2023
HemWrestling"The Guy Never Got Suspicious": Sables granne gav en gång Brock Lesnar...

“The Guy Never Got Suspicious”: Sables granne gav en gång Brock Lesnar en “Lucky Break” innan han bröt sig in i hennes hus

Odjuret inkarnerade Brock Lesnar är en av de mest skrämmande männen på planeten. Hans kroppslängd och kroppslighet räcker för att skrämma det levande vettet ur vem som helst. Sedan han debuterade för WWE 2002, har Lesnar visat sig vara en av företagets väl uppskattade tillgångar.

Men när det blev surt 2004 lämnade Lesnar WWE för att prova andra satsningar. Han skulle sedan försöka sig på fotboll, NJPW, och slutligen MMA och UFC. Under sin tid i UFC blev han en av de största personligheterna på UFC-listan och en hyllad fighter.

Även om folk kanske populärt känner honom som odjuret, utan några känslor. Men istället är Brock Lesnar en man full av känslor. Han är en familjefar och gift med före detta WWE-kvinnors superstjärna, Sable. Han har fyra barn med henne.

I sin bok, Death Clutch: My Story of Deermination, Domination and survival, berättade Lesnar om sin relation med Sable.

I en sådan incident talade Lesnar om hur deras förhållande hade tagit en bitter vändning och Sable hade stoppat hennes kontakt med honom. Men Lesnar var fast besluten att vinna tillbaka henne. Och han flög till Florida och gjorde en ofattbar sak för att vinna tillbaka henne.

I sin bok skrev Lesnar att när han besökte hennes hus i Florida var det låst. Han såg dock en granne som kände dem. Han skrev: “Jag såg en granne stå vid hans garage, och jag visste att han hade sett mig runt med Rena tillräckligt för att veta att vi var ett par. Det var en tur för mig, för killen blev aldrig misstänksam. Jag sa till honom att jag jobbade på bakgården och behövde en skruvmejsel.”

DYK DYPARE

45-åringen skulle sedan ta skruvmejseln och ta sig in i huset. Larmet skulle dock gå, men eftersom han kände till lösenordet stängde han av det. Kärlek kan ofta få människor att göra saker som inte är socialt acceptabla. Medan Lesnar bröt sig in i Sables hus var det fortfarande olagligt att göra.

Vad gjorde Sable när hon hörde att Brock Lesnar bröt sig in i hennes hus?

Efter att ha brutit sig in i hennes hus, skulle Brock Lesnar komma till slutsatsen att Sable var ute och skulle återvända senare. Och därmed började han vänta. Men efter att ha väntat länge kontaktade han henne till slut via hennes fasta telefon.

Sable skulle lyfta luren och bli arg. När Lesnaren avslöjade att han ringde från hennes hus. Sable var i chock. Hon skrek: “Du borde inte vara hemma hos mig!”

Men saker och ting skulle snart bli lugna och paret skulle tillbringa flera dagar tillsammans, innan Lesnar så småningom friade till Sable.

RELATED ARTICLES

Mest populär