Friday, December 1, 2023
HemSoccer"The Guy Is a Legend" - Manchester United skulle vara i PL...

“The Guy Is a Legend” – Manchester United skulle vara i PL Top 4 om Pep Guardiola var deras manager, hävdar Pundit

Manchester United har inte den bästa säsongen på planen under Erik ten Hag. Spelarna påverkas också av talet om ett potentiellt övertagande utanför planen. Samtidigt fortsätter deras rivaler Manchester City att prestera briljant under Pep Guardiola. Nu har en förståsigpåare hävdat att Red Devils skulle sluta bland de fyra bästa med Guardiola som tränare.

United-fansen får nu hoppas att åtminstone Erik ten Hag kan återuppliva sin säsong på planen. Men för tillfället tyder det på att de kommer att möta fler problem den här säsongen.

Manchester United skulle ha blivit en topplag med Pep Guardiola som tränare

United-fansen fick en strimma av hopp förra säsongen efter att de slutade trea i Premier League-tabellen och även vunnit Carabao Cup den här säsongen. Men efter starten av den här säsongen var allt tillbaka till det normala. Manchester United kan inte få positiva resultat på en konsekvent basis den här säsongen. Manchester City under Pep Guardiola fortsätter dock att göra bra ifrån sig i Premier League och Champions League. Nu har Pundit och Chelsea-legendaren Frank Leboeuf gjort ett stort anspråk på hur United skulle ha presterat under Pep.

Frank Leboeuf talade på ESPN sa: “Guardiola som tränare, du vet att killen är en legend som fotbollsspelare, men som tränare, och när du vinner Champions League-titlar efter titlar får du respekt från de andra. Det är en kanske tio Hag inte har just nu på grund av sitt förflutna, som naturligtvis inte är lika stort som Guardiolas, så jag tror att Guardiola, om han var tränare för Manchester United, skulle ha en mycket bättre position.

Efter att ha blivit tillfrågad om vilken exakt position United skulle vara i, sa han: “Tja, enligt det, om du tror att City inte kommer att vara i den positionen, kanske det ändrade korten, men jag skulle definitivt säga i de fyra första eftersom av de spelare som de har.”

De röda djävlarna måste reda ut sin övertagandesituation snabbt för att undvika fler problem

För tillfället är det största problemet i Manchester United uppköpsfrågan. Qatars affärsman Sheikh Jassim Bin Hamad Al Thani har lämnat loppet. Detta beror på att Glazers vägrade ett erbjudande på 6 miljarder dollar för 100 % ägande av klubben. Men problemet för tillfället är att Glazers inte mår bra i hela klubben. De är bara öppna för att nu sälja en minoritetsandel i klubben. Det är ännu inte klart om det så småningom skulle leda till ett fullt övertagande i framtiden.

Den brittiske affärsmannen Sir James Arthur Ratcliffe har lagt ett bud på minoritetsandelen i klubben. Nyheten har dock inte genererat buzz på sociala medier bland United-fansen. Det beror på att de vill att Glazers ska lämna och vill att någon ska ta över 100% av klubben. Men Glazer ser Sir James Arthur Ratcliffe som deras föredragna alternativ. Många rapporter förväntar sig att övertagandet av minoritetsandelen ska slutföras innan transferfönstret i januari. Det krävs fortfarande klarhet i situationen eftersom varje övertagande kräver godkännande från FA och Premier League.

Manchester United ligger för närvarande på 8:e plats i Premier League-tabellen. De kommer att behöva nya värvningar i januari för att åtminstone sluta på de europeiska platserna. Så den stora frågan, oavsett om övertagande sker eller inte, kommer Manchester United att sluta bland de fyra bästa den här säsongen? Låt oss veta dina tankar i kommentarerna

RELATED ARTICLES

Mest populär