Tuesday, February 27, 2024
HemGamingThe Game Awards 2023: Dune Movie Timothée Chalamet går med i listan...

The Game Awards 2023: Dune Movie Timothée Chalamet går med i listan över prisutdelare!

The Game Awards 2023 har många ikoniska namn som tävlar om att bli årets bästa release. Funktionen är på väg att börja, och alla väntar tålmodigt på tillkännagivandet av vinnare i var och en av de 31 kategorierna, med bara några timmar kvar. Det här året är också extra speciellt, tack vare en speciell presentatör som tillsammans med Geoff Keighley delar ut priserna i år.

Amerikas favoritvideo idag

Detta tillkännagavs via en tweet av det officiella kontot för The Game Awards 2023. Naturligtvis, när identiteten på kändisen avslöjades kunde fansen inte låta bli att glädjas.

Dune Actor kommer att presentera på The Game Awards 2023

Timothée Chalamet, känd för sin roll som Paul Atreides i Dune-filmen, kommer att vara presentatör vid spelindustrins största prisutdelning. Även om den här nyheten kan förvirra många fans, är det inte många som vet att Timothée Chalamet är en inbiten spelare.

Timothée Chalamet är känd för sin kärlek till Call of Duty-serien och han är känd för att spendera timmar i slutet på att spela den med sina vänner. Det handlar inte bara om hans koppling till spel. Han har också en dedikerad YouTube-kanal där han laddar upp videor på honom som moddar kontroller.

Genom att känna till dessa fakta om honom kan det nu vara mer uppenbart varför skådespelaren kallades för att dela ut priserna. Men Chalamet är inte den enda överraskningen som väntar på fansen som ser livesändningen. På tal om det, hur ser du på det?

Hur ser man på The Game Awards 2023?

Game Awards 2023 kommer att äga rum den 7 december. Fansen kan se evenemanget i bekvämligheten av sitt eget hus på YouTube, Twitch, Facebook och TikTok live. Öppningslagen börjar klockan 16:30 PT/19:30 ET. Och huvudshowen börjar kl. 17.00 PT/20.00 ET. Den förväntade varaktigheten av huvudshowen är cirka tre timmar. IGN kommer att vara värd för en pre-show kl. 16.00 PT/19.00 ET innan de officiella Game Awards-festligheterna.

Game Awards 2023-serien inkluderar också efterlängtade spel som Marvel’s Spider-Man 2 och Alan Wake 2. Dessutom kommer ceremonin att visa upp indietitlar och filmatiseringar av videospel. Just nu finns det bara en fråga i allas sinne. Vilket spel vinner utmärkelsen Årets spel?

Låt oss veta ditt svar i kommentarerna nedan.

RELATED ARTICLES

Mest populär