Friday, February 3, 2023
HemeSportsThe Game Awards 2022: Returnal and the Last of Us Del 1...

The Game Awards 2022: Returnal and the Last of Us Del 1 är de senaste PlayStation-spelen på väg till PC 2023

Sony har släppt många spel från sitt PlayStation Studios-bibliotek till PC. Tack vare detta initiativ har PC-användare kunnat njuta av spel som Spider-Man, Horizon: Zero Dawn, Days Gone och den största av dem alla Uncharted: Legacy of Thieves-samlingen.

Detta har gjort PC-spelare mer och mer hoppfulla för kommande spel också. Alla förväntar sig att ännu nyare spel kommer in på PC. Och det verkar som om de kanske inte har fel att hoppas.

Sony fortsätter att släppa stora PlayStation-exklusivt till PC

Nyligen under The Game Awards 2022-ceremonin överraskade Sony alla genom att avslöja ytterligare två spel som snart skulle släppas på PC. Båda dessa har varit kommersiellt framgångsrika och kritikerrosade. Så fansen är glada över att se detta tillkännagivande.

Den sista av oss del 1

Detta är den kompletta remaken av 2013 års prisbelönta spel. The Last of Us var en omedelbar klassiker; många hävdar till och med att det här var spelet som förändrade spelandets ansikte för många nejsägare.

Detta spel etablerade videospel som briljanta berättande medium för kreativa. Och många håller med om att de inte hade fel. Spelet har förstklassig dialog, verklighetstrogna framträdanden, en rörande och relaterbar historia och briljant musik för att stödja det hela.

Spelet gjordes nyligen om med en uppgraderad motor för att göra det mer lämpligt för PlayStation 5. Många hävdade att även om det är i stort sett samma spel med nya bilder, så är det fortfarande lika briljant som någonsin. Och nu kommer det här spelet till PC den 3 mars 2023.

Retur

Detta sägs vara ett av de mest ambitiösa rogue-lite-spelen som någonsin gjorts. Dess bilder, dess partikeleffekter stöds av briljant spelmekanik och den körs fortfarande på 60 FPS. Och nu kommer detta vansinnigt väloptimerade och beroendeframkallande tredjepersonsskjutspel till PC.

Även om Sony inte angav något PC-lanseringsdatum för denna exklusiva PlayStation, kanske det här spelet inte är särskilt långt borta. Det har gått rykten om att den släpps på PC, ända sedan den lanserades på PlayStation 5.

SE DETTA NU- Vinnare av alla årets spel vid Game Awards 2021

RELATED ARTICLES

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Mest populär