Friday, February 3, 2023
HemeSportsThe Game Awards 2022 – God of War Ragnarok skapar förödelse i...

The Game Awards 2022 – God of War Ragnarok skapar förödelse i det prestigefyllda evenemanget och vinner flera troféer!

Det mest efterlängtade ögonblicket på året bevittnades av spelfans över hela världen vid The Game Awards 2022 på torsdagskvällen. Slutligen avslöjades den ultimata vinnaren i FromSoftwares Elden Ring. Den kom fram som årets bästa titel och vann utmärkelsen Årets spel i Microsofts teater. Det kunde dock inte slå God of War Ragnarok i en aspekt trots att det var kungen.

När det kommer till den övergripande prestandan dominerade God of War Ragnarok bokstavligen de andra titlarna i The Game Awards-showen. Det vann flest antal priser än något annat nominerat spel 2022.

The Game Awards 2022: God of War Ragnarok tar hem 6 troféer trots att Elden Ring vann Årets spel

Elden Ring var verkligen stjärnan i showen eftersom den avslutade det timmar långa evenemanget med att ta hem den högsta utmärkelsen från det största spelprisevenemanget. Men innan dess såg God of War Ragnarok till att hålla striden jämn. Det lät inte FromSoftware-blockbustern vinna särskilt lätt.

Trots att han förlorade topptiteln till Elden Ring, framstod God of War Ragnarok som det mest prisbelönta videospelet i The Game Awards-ceremonin. PlayStation exklusiva vann totalt sex troféer i evenemanget. Den vann bästa prestation (Christopher Judge som Kratos), Bästa berättelse, Bästa action/äventyr, Bästa ljuddesign, Bästa partitur och musik och priset Innovation in Accessibility.

DYK DYPARE

På tal om GOTY Elden Ring, då tog den hem totalt fyra utmärkelser. Hidetaka Miyazakis ambitiösa projekt vann Bästa regi, Årets spel, Bästa rollspel och Bästa Art Direction-troféer i The Game Awards.

Man kan säga att kampen faktiskt var tuff och full av vändningar också. För till en början var det God of War Ragnarok som började göra anspråk på några av de avgörande titlarna, innan fantasy-RPG lämnade det bakom sig och blev den största vinnaren.

Vad tycker du om vinnarna av The Game Awards i år? Tycker du att de förtjänade sina respektive utmärkelser eller att någon annan titel blev åsidosatt? Låt oss veta i kommentarerna nedan.

RELATED ARTICLES

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Mest populär