Saturday, December 2, 2023
HemNFL"The Energy He Brings...": Giants Locker Room Extatisk när Odell Beckham Jr....

“The Energy He Brings…”: Giants Locker Room Extatisk när Odell Beckham Jr. gör ett snabbt besök mitt i obeslutsamhet

Odell Beckham Jr. har påbörjat processen att slutföra sin framtida franchise. Efter att ha tillkännagett förra veckan om de kommande mötena med de utvalda lagen, gick OBJ på jobbet för att hitta sin nästa destination i NFL. Men tvärtemot förväntningarna var Dallas Cowboys-anläggningen inte hans första stopp.

OBJ besökte New York Giants lägret och träffade laget. Odell åt även middag med Giants huvudtränare Brian Daboll. Och Bills är näst på tur för att möta den mest eftertraktade wide receiver free-agenten i NFL just nu. Odell kommer att avsluta sin resa med mötet med Cowboys på måndag enligt NFL insider, Tom Pelissero.

DYK DYPARE

Giants omklädningsrum älskade Odell Beckham Jr. och tror att bredmottagarens tillägg till listan är ett legitimt hot mot alla motståndares försvar i ligan. “Energien han tar med sig, det svindlande han spelar med, den spelförmåga han har. I ett ögonblick när han kliver in i ett omklädningsrum gör han automatiskt det laget bättre, säger NY Giants RB Saquon Barkley.

Troy Aikman är ganska säker på att Dallas vinner loppet om Odell Beckham Jr.

Dallas Cowboys har saker som fungerar som de ska den här säsongen. Med både offensiven och försvaret som drar åt sig ser Mike McCarthys Cowboys ut som legitima Super Bowl-utmanare. Dak Prescott och Tony Pollard leder offensiven och OBJ kommer att vara ett dödligt tillskott till Ceedee Lamb som redan är i form. Den tidigare Cowboys Super Bowl-vinnande QB Troy Aikman tror att lukten av en andra Super Bowl och mediauppmärksamheten i samband med Dallas kommer att vara för svår att avvisa för Odell Beckham Jr.

“Jag skulle satsa nästan allt jag har på det,” sa Troy om OBJs ankomst. 3x-mästaren visade stort förtroende för Dallas-ägaren Jerry Jones och sa, “om han är [Jerry Jones] ville att något skulle hända, det har hänt.”

Giants tränare Brian Daboll talade om mötet på en presskonferens. Han sa att dagens möten med Odell Beckham Jr var ett trevligt besök. Det fanns dock ingen officiell bekräftelse från Daboll. “Vi hade en god middag. Hade en fantastisk biff, sa Brian samtidigt som han fokuserade på Washington Commanders för deras nästa match.

Super Bowl LVI-mästaren tar sig vidare till delstaten New York hela vägen till Rochester, där han kommer att möta Buffalo Bills. Josh Allen och OBJ låter som en kombination av fuskkod Super Bowl. Jättarna kan ge Odell en långsiktig affär efter hans smak. Dallas är dock fortfarande föregångaren enligt experter och insiders.

RELATED ARTICLES

Mest populär