Wednesday, February 28, 2024
HemEquestrian"The Coolest Moment": Ridsportgemenskapen öser tillgivenhet på Swedish Horse Show Victor

“The Coolest Moment”: Ridsportgemenskapen öser tillgivenhet på Swedish Horse Show Victor

CSI4* 1,55 m Grand Prix i Stockholm, Sverige, såg ett skådespel som var på kanten av sätet när utställningens mest utmanande hoppklass inleddes. Vid H&M Grand Prix, CSI 4*, kämpade sjutton ryttare i den inledande omgången. Detta såg sedan sex häst- och ryttareduos ta sig till omhoppningarna. Och kvällens tre bästa ryttare tog sig till pallen, varav två hade dubbelklarningar.

Amerikas favoritvideo idag

På Friends Arena tog två svenskar prispallen på första och tredje plats, medan Nederländerna tog andraplatsen. När natten kulminerade i en fantastisk avslutning, hällde ryttargemenskapen ut tillgivenhet och kärlek över den svenska segraren i H&M Grand Prix, CSI 4*.

Svenskarna dominerar H&M Grand Prix, CSI 4*

I ett Instagram-inlägg av Petronella Andersson, som levererade en resonerande prestation vid H&M Grand Prix, CSI 4*, delade ett hjärtvärmande segerbudskap med sina tusentals följare. Hon skrev ett karusellinlägg med åtta bilder med höjdpunkter från kvällen, “Ser tillbaka på en mycket speciell söndagseftermiddag, @swehorseshow. Det är många människor bakom denna seger. Först och främst, tack, Odina, för att du alltid har min rygg!” och till och med tackade teamet bakom hennes häst, Odina, och hennes vänner, familj och sponsorer.

Se detta inlägg på Instagram

A post shared by Petronella Andersson (@anderssonnella)

På söndagskvällen avslutade Petronella Andersson och Odina med dubbla klarningar på tiden 36,48. Harrie Smolders och Deesse de Kerglenn från Nederländerna kom tvåa med tiden 36,68. Och tredjeplatsen togs av Peder Fredricson och Hansson WL, även de från Sverige, med tiden 38,95. Det hjärtliga inlägget av Petronella Andersson fick fans från alla hörn av landet och världen att visa upp sin beundran för den vinnande duon.

Ryttarsamhället forsar över Petronella Andersson och Odinas vinst

Ridsportfans och -entusiaster tog sig snabbt till kommentarsfältet för att uttrycka sin beundran för Petronella Andersson och Odina. Ett fan skrev “Helgens häftigaste ögonblick”, vilket översätts till “helgens coolaste ögonblick.” Ett annat entusiastiskt fan uttryckte “Wow, det var så flot” vilket betyder “Wow, det var så trevligt.”

Ett annat fan flödade av beundran för duon och sa: “Så välförtjänt. Njut av stunden och sedan vidare till nästa”. “Så kul att vi fick uppleva din vinst på plats” som översätter till “Så kul att vi fick uppleva din vinst på plats”, sa ett annat fan.

Ridsportvärlden bevittnade Longines FEI Jumping World Cup när det lyser upp La Coruña – Missa inte den spektakulära sammanfattningen

Odina van Klapscheut, hennes sto, presterade vid H&M Grand Prix, CSI 4*. Petronella Andersson, stolt över sin häst, berättade: “Detta var hennes första 4* Grand Prix. Jag vet att hon är snabb själv, så jag var bara tvungen att följa planen.”

RELATED ARTICLES

Mest populär