Sunday, December 10, 2023
HemSoccer"The Boys' Star Jeffrey Dean Morgan lovar trohet till Ryan Reynolds Wrexham...

“The Boys’ Star Jeffrey Dean Morgan lovar trohet till Ryan Reynolds Wrexham när han erkänner fandom för Lionel Messi

Jeffrey Dean Morgan är bland de mest hyllade skådespelarna i Hollywood. Den amerikanskfödda stjärnan tog nyligen framsteg genom att gå med i skådespelarna i “The Boys: Season 4”. Men den här gången är skådespelaren i rubrikerna av fotbollsskäl. I en överraskande händelseutveckling har Morgan inte bara lovat sitt engagemang för Ryan Reynolds fotbollsklubb Wrexhammen han har också erkänt sin kärlek till ingen annan än Lionel Messi och hur fotbollsikonens målförmåga “höjer” honom.

Dessa överraskande fotbollsavslöjanden kom från aktiviteten i sociala medier av Jeffrey Dean Morgans fru, Hilarie Burton Morgan. Utan tvekan ger fusionen av fotbollspassion med Hollywood en distinkt twist till världen av kändis-sporttrohet.

Jeffrey Dean Morgan uttrycker fandom för Wrexham och Lionel Messi

Tidigare dök ett litet klipp från Taylor Swifts senaste Eras Tour-konsert i Buenos Aires, Argentina, upp på internet. Videon visade reaktionerna från Scott Swift och Travis Kelce efter att Taylor gjort en textändring i sin senaste låt, “Karma”. Sångaren sjöng: “Karma är killen på cheferna som kommer direkt hem till mig.”

Dessutom fångade det här Hilarie, som retweetade klippet genom att lägga till: “De kommer att ha den mest flanellfodrade, paj och rött band som jul… och sedan kommer dessa bebisar att förlovas i maj.” Intressant nog fick detta upp ögonen för hennes man Jeffrey, som skämtsamt kommenterade hur han älskar att hennes fru investeras i Kelce-Swifts förhållande. Medan de engagerade sig med nätanvändare blev kommentarsektionen automatiskt en frågestund för Jeffrey.

En nätanvändare ställde Jeffrey den klassiska Messi- eller Ronaldo-frågan, som han svarade på med ett kortfattat ord, “Messi.” Sedan, när han blev tillfrågad om sitt favoritfotbollslag, svarade “Grey’s Anatomy”-stjärnan: “All in på @Wrexham_AFC nu. Bara älskar hela historien. Svårt inte heller. Saken är? Det är mer än en TV-serie… det laget är BRA. Men spelarna, staden, Rob och Ryan… Jag sögs in i det hela. Men jag älskar att se Messi. Vad han gör på en plan, hur höjer han allt? Wow.”

Det är faktiskt en ganska häpnadsväckande uppenbarelse från Jeffrey som kommer att vara en melodi i öronen på ivriga Wrexham- och Messi-fans. Under tiden, precis som Taylor tog Kelces namn, gav en amerikansk sångare en shoutout till Messi.

Amerikansk sångerska ger en shoutout till La Pulga!

Tidigare,

Dessutom inkluderade hon en rad där hon uttryckte en önskan om att Argentina skulle vara hennes bästis. Publikens reaktion nådde en ökad nivå av entusiasm när dessa rader levererades. Det är faktiskt ganska anmärkningsvärt att se världen av underhållning och sport förenas på detta sätt.

RELATED ARTICLES

Mest populär