Sunday, December 10, 2023
HemMLB"The Best Will Get Him": Fans förutspår Shohei Ohtani Free Agency-landningsplats som...

“The Best Will Get Him”: Fans förutspår Shohei Ohtani Free Agency-landningsplats som $500M Sweepstakes Se flera favoriter

Bland de många spelarna som slår free agency är mycket av spänningen centrerad kring en enda spelare. Fans och till och med andra spelare är på kanten av sina stolar och undrar var deras favorit japanska spelare kommer att hamna denna lågsäsong. Du gissade rätt, det är Shohei Ohtani. Klubbarna har blivit den mest eftertraktade gratisagenten i MLB:s historia och ställer upp till vänster och höger som friare och försöker få honom med största möjliga kontrakt. Men den stora frågan är, var kommer Ohtani att hamna?

Mitt i alla nagelbitande scenarier väntar fansen också på Shotimes nästa tröjafärger. De två främsta föregångarna verkar vara Los Angeles Dodgers och Texas Rangers. Kommer det dubbelriktade underverket att stanna i Los Angeles eller gå till 2023 års vinnare av World Series?

Shohei Ohtani Sweepstakes: Texas Rangers eller Los Angeles Dodgers?

Handelsdiskussioner med Shohei Ohtani väcker spänning i basebollvärlden. Alla vill ha Los Angeles Angels superstjärna, som förväntas säkra en av säsongens bästa affärer. Flera lag, inklusive Los Angeles Dodgers, Boston Red Sox, New York Yankees, Texas Rangers, San Diego Padres och många andra håller ögonen på superstjärnan. Även om det är bekräftat att Ohtani inte kommer att ställa upp 2024, tror flera analytiker att det inte kommer att påverka de förväntade 500 miljonerna nämnvärt. Med så många lag på listan, vilka ligger överst?

Laget som innehar 2023 års World Series-titel, Texas Rangers kan vara på listan över Ohtani-val. Med smaken av att vinna fräscht i klubben är Rangers redo att gå för tvåvägsfenomet. Enligt rapporter ville det Texas-baserade teamet till och med ha Shotime vid deadline för slitbanan i augusti, men naturligtvis vägrade änglarna.

Å andra sidan kan Ohtanis favoritlagslista även innehålla Los Angeles Dodgers. Den japanska sensationen har tydligen uttryckt sin förkärlek för västkustlag och naturligtvis är inte många bättre än Dodgers. Laget är väl avrundat för spelare som Shohei Ohtani och är i ett desperat behov av en bra pitchingstab ändå. Även om tvåvägsspelaren inte är tillbaka på högen nästa säsong kan han vara värd att investera i.

Baseballs enhörning har varit en av de bästa slagmännen och pitcharna den här säsongen och dominerar AL MVP-samtal för tredje gången i sin karriär. Låt oss se vad fansen tycker om detta.

Fansens förutsägelse – Var vill ligan att Shotime ska gå?

Shohei Ohtani förutspås slå stora amerikanska sportrekord med sitt nästa kontrakt. Oavsett om ett lag kommer att ha råd med honom eller inte, kommer de säkert att göra lukrativa erbjudanden.

Shohei Ohtani kan vara världens bästa basebollspelare, men har ännu inte slagit sin mamma i denna sport

Fansen har sina egna förutsägelser. Ett Rangers-fan kom ut och vädjade till Lone Star State.

Ett annat Texas-fan delade en liknande känsla.

En till var till stöd för Rangers och Ohtani-samarbetet.

Medan vissa andra förutspår oddsen till förmån för Dodgers.

Ett fan profeterade det värsta och gissade att Ohtani kanske stannar hos änglarna.

Medan en annan sa att bara de bästa skulle få honom.

Tvåvägsfenomet driver fansen vilda av gissningar. Det är dock bara tiden som avslöjar vilket lag den japanska stjärnan väljer.

RELATED ARTICLES

Mest populär