Wednesday, December 6, 2023
HemGolf"That Was Cringey": Justin Thomas hyllar Stephen Curry går förgäves när golfvärlden...

“That Was Cringey”: Justin Thomas hyllar Stephen Curry går förgäves när golfvärlden förbiser hans ansträngningar

Nyheten om lanseringen av Netflix Cup var säkerligen oväntad för fans i golfvärlden. Den intressanta sammanslagningen av Formel 1 och golf på en tillgänglig plattform som Netflix häpnade säkert många fans. Dessutom väckte Justin Thomas och Carlos Sainz vinst i Netflix Cup sportvärldens uppmärksamhet.

En nyligen avgångsbild som Thomas gjorde vid evenemanget har blivit viral. Thomas hyllning till Stephen Curry har fått tusentals visningar under de senaste timmarna. Fansen har hoppat på tillfället att dela sina åsikter om saken. Reaktionen är dock lika oväntad som själva Netflix Cup.

Viral avgångsbild av Justin Thomas

Justin Thomas och Carlos Sainz anmärkningsvärda vinst i Netflix Cup 2023 har säkert ristat in spelarnas namn i historien om jungfruupplagan av evenemanget. Men till skillnad från de flesta vinster har duon sett en oväntat stor omvälvning sedan de tog hem trofén.

Och det har tagit många former. Det som började med en trofétumling har nu tagit formen av en kritikpunkt för duon, särskilt Justin Thomas. Detta framgick tydligt av reaktionerna från ett nyligen inlägg på Instagram som visade upp Thomas i sitt esse. I inlägget ses golfaren hylla den amerikanske basketspelaren Stephen Curry. Han härmar Currys signatur “natt-natt”-action.

Golfaren ses skjuta ett avgångsskott på Wynn Golf Club, där Netflix Cup ägde rum. I händelse av en sådan vinst skulle man förvänta sig att få gratulationer från sina fans. Det var dock inte fallet med Justin Thomas. Hans fans var snabba med att kritisera spelaren och cupen.

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg som delas av PGA TOUR (@pgatour)

Justin Thomas gick självsäkert av banan med ett leende, och visste att hans partner Carlos Sainz och han hade vunnit “Scramble Format” Netflix Cup. Han hyllade NBA-GET Stephen Curry. Men lyckan varade säkerligen inte länge. Intressant nog var det Thomas egna fans som var orsaken till denna kortlivade lycka över vinsten.

Fansen reagerar på Justin Thomas senaste prestation

Intressant nog, i Justin Thomas’ segerögonblick i Netflix Cup, valde hans fans inte den förväntade vägen. Istället möttes han av mycket kritik på nätet.

Medan några av hans fans jämförde hans senaste framträdande med hans framträdande i Ryder Cup och utfärdade en dom mot den nu berömda Netflix Cup, fokuserade andra på antalet nedskärningar Justin Thomas har gjort nyligen. Det var ett kommentarsfält fyllt av intriger och skarp kritik. Här är några av reaktionerna:

Ett av fansen kritiserade vad som enligt dem verkade vara ett onödigt firande för en cup som sällan någon såg. De skrev: “Har någon ens sett det här? Och vi firar nu??”

RELATED ARTICLES

Mest populär