Tuesday, February 27, 2024
HemBoxing"That Sounds Heavy": Ebanie Bridges "Crazy Power" i det senaste träningsklippet lockar...

“That Sounds Heavy”: Ebanie Bridges “Crazy Power” i det senaste träningsklippet lockar blandade reaktioner från fans

IBF bantamviktstitelinnehavare Ebanie Bridges kommer att flyga till “City of Golden Gate”. Hon kommer att försvara sin titel för andra gången den 9 december på Chase Center. Hon möter andra Aussie men bosatt i USA Avril MathieDevin HaneyTydligen Prograis huvudkort. “Blonde Bomber” har förberett sig hårt för att behålla sitt svårvunna bälte. Boxing Kingdom delade ett kort tiosekundersklipp av hennes träning tillsammans med sin tränare.

Amerikas favoritvideo idag

Tweeten läser: “The Queen of Boxing, Ebanie Bridges, (visar) galen kraft!” Ljudet av hennes slagkombinationer på dynorna var högt och hörbart. Men utifrån kommentarerna var det inte så svårt att uppfatta vad följarna kände. För de flesta blev smeknamnet “Queen of Boxing” den största utskjutningen. Vissa ifrågasatte till och med hennes prestationer, vilket kunde stödja så höga påståenden.

Ebanie Bridges: Från ‘The Blonde Bomber’ till ‘Queen’, varför? Frågar fansen

Hon blev IBF mästare i bantamvikt förra året efter att ha besegrat argentinaren Maria Cecilia Roman den 26 mars. Åtta månader senare var hon tvungen att packa sina väskor och nå First Direct Arena i Leeds, England, återigen för det första titelförsvaret mot Shannon O’Connell.

Användaren verkar ganska störd av ljudet av Ebanie Bridges slag. De lät väldigt tunga. Så hur, undrade användaren, förlorade hon titelkampen till Shannon Courtney två år sedan? Britten är inte en känd heavy-hitter.

I vilka områden skulle man observera galen kraft? frågade denna följare. Kanske irriterade sa de att det kan vara mer lämpligt för Bridges att bli känd som en “boxing hovnarr”.

Följande användare verkar också undra över grunden för att kalla Ebanie Bridges för boxningens drottning när hon knappt har åstadkommit något i boxningen. Hon kan vara en äkta fighter i verkliga livet, sa användaren.

Återigen verkar denna anhängare också undra på vilken grund Bridges skulle kunna betraktas som en “boxningsdrottning”. Vissa människor är mer värda titeln än henne, sa följaren.

Den här följaren tog det lite seriöst och betonade att om Ebanie Bridges ville att hon skulle betraktas som en mästare, så behövde hon bli en riktig mästare. Titeln “boxningens drottning i sociala medier” kunde vara mer passande. Följaren sa dock att om hon lägger sitt hjärta och själ i boxning så kommer hon snart att nå höjderna. Hon är modig, vad som än sägs och görs.

Den 37-åriga Sydney-födda “Blonde Bomber” vände sig till professionell boxning när hon var trettiotre. Med tanke på att hon blev en världsmästare på så kort tid är det ingen enkel bedrift.

Livet bortom ringen

Den tvåfaldiga australiska mästaren i Golden Glove är känd för sin livsstil även utanför ringen. Only Fans-modellen, i sin tidigare karriär, brukade vara matematiklärare och arbetade enligt uppgift också som ringtjej. Även annars är bantamviktsmästaren en stor succé på nätet. Hon har nästan 800 000 följare på Instagram och över 300 000 följare på X, tidigare Twitter. Hennes boxningsrekord står på nio vinster mot en enda förlust. I Avril Mathie möter hon en spänstig motståndare, som hittills bara lidit ett nederlag i karriären.

Med tanke på hennes ålder, tror du också att om hon fokuserar mer så kan Ebanie Bridges skapa ett arv inom damboxning? Vänligen dela dina åsikter med oss ​​i kommentarerna nedan.

RELATED ARTICLES

Mest populär