Sunday, February 25, 2024
HemBoxing"That P**sed Him Off": Eddie Hearn ber Gervonta Davis om ursäkt för...

“That P**sed Him Off”: Eddie Hearn ber Gervonta Davis om ursäkt för “Deep Thinker”-kommentarer

Gervonta Davis är inte nöjd med topphonchon på Matchroom Boxing, Eddie Hearn. Det ledde till att den brittiska boxningspromotorn bad om ursäkt till “Tank” i en intervju nyligen. Tidigare har Hearn belyst de pågående samtalen med ‘Tank’ Davis om en potentiell sammandrabbning med Devin Haney. Under tiden delade Davis en skärmdump av sitt DM med Hearn angående samma ämne, men vad sa han?

Amerikas favoritvideo idag

Han avböjde att prata med Hearn! För inte så länge sedan besegrade ‘The Dream’ Haney Regis Prograis i en utmärkt prestationsshow. Det gav plats för segraren att potentiellt möta Ryan GarciaGervonta Davis, eller Conor Benn. Men när Haneys promotor närmade sig ‘Tank’ för kampen, fick han bara en kall axel och läckte DM. Så, i en nyligen intervju med iFL TVuttryckte britten sin ånger.

Eddie Hearn hävdar att han använde fel ord för att beskriva Davis

Under intervjun, på frågan om det finns någon utveckling med “Tank”-situationen, avslöjade Hearn den gången han kallade Baltimore-infödingen “inte en djup tänkare.” Han fortsatte med att antyda att Davis inte gillade den kommentaren, vilket ledde till att han avböjde att prata med Hearn. Enligt Hearn sa han också att “Tank” inte var en “artikulerad tänkare” och hävdade att det var fel ord att säga. Så han följde med att be den obesegrade boxaren om ursäkt.

“Kommer du ihåg när jag sa att han inte är en djuptänkare? Det gjorde honom avskräckt… Jag sa, ‘En anledning som gör Gervonta så farlig är att han inte är en djuptänkare’, men sedan sa jag, ‘Han är inte artikulerad’ och det var fel ord att använda…Jag borde har inte använt det ordet. Det var fel ord att använda, och för det ber jag om ursäkt, säger Hearn iFL TV. Medan Hearn bad om ursäkt för sitt tidigare uttalande, kastar han i en annan intervju ljus över hela interaktionen med “Tank.”

Hearn hävdar att det finns stora erbjudanden för Gervonta Davis

Davis och Haney är inblandade i ett fram och tillbaka på nätet, och Hearn fastnar i det. I en intervju nyligen med Boxing King MediaHearn kastade ljus över sitt samtal med Bill Haney. Britten hävdade att han pratade med Bill om ett slagsmål mellan Haney och Davis och gjorde klart stora erbjudanden.

Men när han närmade sig Davis fick han ett stort nej och hävdade att det fanns andra bitar av DM som Davis inte läckte. “Jag pratade med Bill Haney, och vi har redan fått några stora erbjudanden på plats för Haney mot ‘Tank’. Och jag ville bara se om det fanns en chans att diskutera den kampen (med Davis). Han sa nej, det fanns några andra bitar som han sa att han bestämde sig för att inte lägga upp de bitarna”, sa Haneys promotor.

Inte nöjd med Hearns kommentarer, “Tank” Davis vägrade att prata med Hearn. Det återstår dock att se om Hearns ursäkt hjälper Haneys sak att slåss mot Davis. Tror du att Hearn behövde be om ursäkt?

RELATED ARTICLES

Mest populär