Wednesday, December 6, 2023
HemeSports"That Has Set My Heart Rate Flying" - Death Stranding-fans går amok...

“That Has Set My Heart Rate Flying” – Death Stranding-fans går amok över en stor “uppföljare”-möjlighet efter att Hideo Kojima retar sitt nästa spel med mystiska logotyper

Hideo Kojima vet hur han ska hålla hypen igång kring sina projekt. Medan nyheten om hans skräcktitel Overdose fortfarande är färsk, avslöjade den berömda speldesignern nyligen en annan överraskning, vilket gjorde alla chockade. Speciellt de hardcore-älskare av Death Stranding.

Utgående från de tidiga spekulationerna ser det ut som att Hideo Kojima snart kan tillkännage uppföljaren till hans storsäljare från 2019. Åtminstone har fansen nu börjat spekulera om möjligheten att ha Death Stranding 2.

Death Stranding 2 kan bli nästa stora spel från Hideo Kojima, enligt användare av sociala medier

Mr. Kojima gav världen en futuristisk, dystopisk värld av Death Stranding för tre år sedan. Den bestod av en intrig som visade upp USA, som led av en dödlig katastrofal händelse som fick destruktiva varelser att börja ströva omkring på jorden. Spelet innehöll den nu ikoniska centrala karaktären Sam Porter Bridges.

Vid sidan av huvudpersonen hade det populära spelet också andra minnesvärda karaktärer som Mama, Fragile, Cliff, Deadman och Die-Hardman. Spelet fick så småningom mestadels gynnsamma recensioner från kritiker, för sitt röstskådespeleri, bilder och ett fantastiskt soundtrack. När det är så mycket som går rätt för en titel, kommer det säkert att få en uppföljare, eller hur? Och det är precis vad fansen tänker nu.

DYK DYPARE

Nyligen poserade Hideo Kojima en bild på sin tjänsteman Twitter konto, som visar upp tre hemliga logotyper. “Börja en ny resa”, löd den korta tweeten. Även om logotyperna inte avslöjade något specifikt, verkar det som om de är indirekt kopplade till Death Stranding 2, utifrån reaktionerna från de flesta människor på sociala medier.

Börja en ny resa. pic.twitter.com/fzjNtj2qPc

— HIDEO_KOJIMA (@HIDEO_KOJIMA_EN) 2 december 2022

Flera spelare har börjat koppla ihop logotypernas prickar med flera element från den första delen. Sammantaget är de mycket övertygade om att en uppföljare, i Death Stranding 2, kan tillkännages under nästa veckas The Game Awards 2022-evenemang.

“Nää, det har fått min puls att flyga. Dags att spela death stranding igen”, skrev en användare på Twitter.

Hej, det har fått min puls att flyga.

Dags att spela death stranding igen pic.twitter.com/wbNMFdsHof

— DippyNikki (@DippyNikki) 2 december 2022

Death Stranding 2 på TGA. 😍

— YANk (@Yann12C) 2 december 2022

Death Stranding 2?!

— Kay (@kayjune_) 2 december 2022

Det är death stranding 2. Jag menar att den mittersta logotypen är bokstavligen ett paraply som det som Fragile använder

— Endymion (@EndymionYT) 2 december 2022

De påminner mig om PMC:s logotyp från MGS4. Jag antar att de är organisationer placerade på en annan del av världen eller till och med månen, i Death Stranding 2.

— Roberto Micheletti (@Robertomic7) 2 december 2022

DEATH STRANDING 2 DEATH STRANDING 2 DEATH STRANDING 2 DEATH STRANDING 2 DEATH STRANDING 2 DEATH STRANDING 2 DEATH STRANDING 2 DEATH STRANDING 2 DEATH STRANDING 2 DEATH STRANDING 2 DEATH STRANDING DEATH STRANDING 2 DEATH STRANDING 2 DEATH STRANDING 2

— deeps (@rnnl_jhn) 2 december 2022

👀👀👀

— Okami Games (@Okami13_) 2 december 2022

Death Stranding II trailer på TGA😉

— Haoquan Liang (@LiangHaoquan) 2 december 2022

Hideo Kojimas ursprungliga Death Stranding är för närvarande tillgänglig för alla plattformar som stöds. Vad tycker du om den senaste bilden som delas av speldesignern? Tror du att det faktiskt är en antydan till den ryktade andra delen? Låt oss veta i kommentarerna nedan.

RELATED ARTICLES

Mest populär