Sunday, February 25, 2024
HemUfc"Thanos"-skådespelaren Josh Brolin lämnades inspirerad av Dana White när Hollywood-stjärnan gör en...

“Thanos”-skådespelaren Josh Brolin lämnades inspirerad av Dana White när Hollywood-stjärnan gör en bekännelse om UFC:s vd:s vattenfasta

UFC VD Dana White vände på sitt liv under det senaste året eller så efter att ha vidtagit åtgärder för att förbättra sin hälsa. Han har nu en helt strimlad kroppsbyggnad och avslöjade nyligen att han genomgick en vattenfastande diet. Det verkar som en MCU-stjärna Josh Brolin hämtade inspiration från UFC:s VD då han genomgick en liknande metod som sett på sociala medier.

Amerikas favoritvideo idag

För några månader sedan avslöjade Dana White att han var på väg att dö inom 10 år. Han adopterade dock Gary Brecka10X Health System och kom i sitt livs bästa form. Dessutom antog han flera andra träningsmetoder, som inkluderade vattenfasta. Tydligen följde också Josh Brolin efter och tog upp vattenfastametoden nyligen. Låt oss ta en titt på den fronten.

Josh Brolin tar upp Dana Whites vattenfastande kost

Josh Brolin började sin skådespelarkarriär med filmen “Goonies” (1985). År senare lade han en fjäder till sin keps med en Oscar-vinnande film, “No Country for Old Men” (2008). Men Brolins mest populära arbete inkluderade att han porträtterade rollen som Marvel-skurken, “Thanos” i “Avengers”-serien. De filmerna krävde att han hade en sliten och muskulös kroppsbyggnad. Sedan dess har han varit på konditionståget och nyligen bestämde han sig för att ta upp vattenfastadieten.

UFC:s vd Dana White delade en berättelse på Instagram om Josh Brolin som förklarade sin upplevelse efter att ha konsumerat bara vatten och benbuljong i tre dagar. Hollywoodstjärnan siktar på att fortsätta dieten en dag till. Brolin sa: “Dag 3. Bara vatten och benbuljong (på) Dag (och) Dag 3. Går fyra dagar. Vad händer? Det är galet.” Brolin är dock inte den enda berömda personen som har tagit upp denna diet.

Några andra människor som har tagit upp Whites diet

Dana Whites vattenfastande kost har lockat många andra idrottare och skådespelare också. En av dessa idrottare är Andre Arlovski. Den tidigare UFC tungviktsmästaren gick inte så långt som 86 timmar, vilket var UFC:s VD:s varaktighet på dieten. Istället fastade han i 36 timmar varefter han började få huvudvärk. Ändå nämnde Arlovski att det började kännas mycket bättre efteråt.

Likaså actionstjärna Frank Grillo, känd för sitt arbete i MCU:s “Captain America”-franchise, antog också Dana Whites diet. Han gjorde det i 48 timmar för att se om han kunde fortsätta med det i en vecka. Grillo gav också en shout-out till White för att ha startat denna trend i första hand. Det verkar som att UFC:s vd gör vågor utanför UFC också.

Det är inte ovanligt att kändisar tar några extraordinära steg för sina kroppar. Och för många har sådana dieter visat sig vara fördelaktiga. Det återstår att se vilka andra dietplaner Dana White eller andra kändisar kommer på i framtiden.

Vad tycker du om Whites vattenfastande kost? Lämna dina kommentarer nedan.

RELATED ARTICLES

Mest populär