Saturday, December 9, 2023
HemEquestrianTexas ryttargård prissatt under $3 000 000 med privat pool träffar marknaden...

Texas ryttargård prissatt under $3 000 000 med privat pool träffar marknaden – allt du behöver veta

Inom den ständigt utvecklande fastighetsmarknaden för hästsport noteras en märkbar förändring, driven av ekologiskt medvetande. Begreppet önskvärda hästgemenskaper har omtolkats som något mer än stall och åker. Dagens kloka köpare längtar efter en integrerad livsupplevelse, en där banbrytande bekvämligheter smälter samman med toppridningsplatser för att fånga den genuina andan av en allomfattande hästlivsstil.

Hästbranschen ser dock orubblig ut med ett fantastiskt utbud av fastigheter på marknaden. Ett nyligen tillägg har precis lagts till i listuppställningen som ropar överdådighet!

Ryttarfastighet tillägg i Texas

Upplev lyxens höjder på den utsökta hästgården som ligger bara 40 minuter nordväst om centrala Houston. Detaljen har noggrant valts ut för att möta de höga kraven hos en riktig ryttarfans listad av Wendy Cline, Wendy Cline Properties Group. Den magnifika 25 hektar stora egendomen fungerar som den idealiska kombinationen av urbana bekvämligheter och landsbygdens avskildhet. Huvudhuset renoverades nyligen för att utstråla modern elegans. Den har ett gäng helt nya skåp, bänkskivor i kvarts och moderna apparater som smälter in perfekt med det eleganta klinkergolvet och den nya färgen. I ett Facebook-inlägg av @Texas Horse Properties anges det exakta priset som $2,537,134.

Det vackra huset skapat av Kerry Emmott och designat av Mark W. Todd Architects, har fem sovrum, fyra överdådiga badrum, en fridfull huvudsvit med tolv fots tak, ett gym och en stor klädkammare. Med en rymlig mittö och toppklassig utrustning i rostfritt stål, kommer denna kocks drömkök möblerat. Den täckta verandan utanför ger en härlig utsikt över poolen i resortstil. Lekpoolen utomhus välkomnar dig och är perfekt för avkoppling efter en hård dag.

Fastigheten har även en 6-stallad ladugård med varmt och kallt vatten, gummimattor, automatiska vattnare och gott om förvaring. För de mer vågade finns det en stor privat damm på bakgården för fiske. Den här fastigheten har också kors och tvärs, traditionella stängsel runt omkretsen och en automatisk grind. Den har två propantankar, två brunnar och ett septiksystem. Den uppsjö av faciliteter som omdefinierar ett lyxigt boende är ett paradis för ridsportentusiaster.

Ännu ett nytt Texas-tillägg

För inte så länge sedan dök en ryttarfastighet i Texas upp som ett utmärkt alternativ för köpare som dras till hästar och letade efter ett hem som kombinerar ridsportsbekvämlighet med naturlig skönhet. Den 2,5 hektar stora egendomen, undangömd i de lugna stadsdelarna i Hallsville, Texas, gav mer än bara en plats att bo – det fungerade som en dörr till ett spännande och frisinnigt sätt att leva. Fullt möblerad med en lyxig lada, tillgodosede kraven från hästälskare och människor som behövde mycket förvaring.

Förutom hus som tilltalar en mängd olika budgetar, erbjuder hästsportmarknaden även fastigheter med betydande bekvämligheter att välja mellan i lägre prisklasser.

RELATED ARTICLES

Mest populär