Tuesday, February 27, 2024
HemNFLTexas Malik Muhammads skadeskräck sätter en dämpare på Oklahoma Showdown-förväntan

Texas Malik Muhammads skadeskräck sätter en dämpare på Oklahoma Showdown-förväntan

Texas Longhorns kämpar mot Oklahoma State, laget har mycket på spel. Med en nästan obefläckad poäng på 11-1 måste de vinna matchen för att behålla den ledande positionen i Big 12 Table, något som Oklahoma State ser fram emot att bemästra.

Amerikas favoritvideo idag

Även om Longhorns dominerar fältet nu, med hela 14 poäng över OSU, kan vinden ha ändrat riktning på AT&T stadion. Longhorns lider redan i försvarsavdelningen, med 2 spelare som är skadade. Ett annat tillägg till listan kan visa sig vara dåligt för dem.

Malik Muhammads skada hindrar Texas rejält

Texas fick en stark start sedan början av matchen tills deras defensiva back, Malik Muhammad, skadades. Tröjan nummer 5 fick läkarvård medan han föll till marken. Muhammad är dock inte främmande för skador den här säsongen, och ändå har nybörjaren ett berömvärt rekord på 25 tacklingar och 1 interception.

Det kan förändra sättet som Longhorns avslutar sin säsong på, eftersom några av deras bästa spelare, som startande CB Ryan Watts och CB Austin Jordan, redan står ut. Med detta kommer Texas försvar att möta ett stort slag.

RELATED ARTICLES

Mest populär