Wednesday, February 28, 2024
HemLogan EgglestonTexas Longhorns Volleyballs Megastar Logan Eggleston tillkännager hemkomst timmar innan han tjänade...

Texas Longhorns Volleyballs Megastar Logan Eggleston tillkännager hemkomst timmar innan han tjänade högsta NCAA-hedern

Logan Eggleston är en av de bästa spelarna som kommit från NCAA Women’s Volleyball. Texas Longhorns-veteranen förlängde sin kollegiala karriär och förvandlades till en professionell spelare efter sin sista säsong med Texas 2021. Även om hon var sugen på mer efter att ha vunnit det nationella mästerskapet 2022, kommer hon snart att få en chans att spela för sitt hemmalag igen .

Amerikas favoritvideo idag

Logan Eggleston hade spelat för ett turkiskt proffslag efter att ha avslutat sin tid med Texas Longhorns. Även om hon inte kan gå tillbaka till att bli en Longhorn, tillkännagav ett inlägg på sociala medier nyligen ett hemkomstdrag av Eggleston. Hennes comeback som spelare i Texas kommer också med nyheten om att spelaren vinner en stor NCAA-heder.

Logan Eggleston att spela som texan igen

Den tidigare Texas Longhorns-spelaren lade till en ny tweet via sitt officiella X-konto. Tweeten bar texten “Kommer hem!!!! Så exalterad över att vara en del av @leagueonevb & @LOVBATX!” Tydligen återvänder Logan Eggleston till Texas för att gå med i proffsteamet i Austin Volleyball. Detta är stora nyheter, då Logan Eggleston har etablerat sig som en av de absolut bästa volleybollspelarna från Texas.

Detta kommer också att stärka betygen i League One-volleybollturneringen. Den prestigefyllda ligan börjar snart en ny säsong och kommer även att presentera Texas Longhorns megastjärna. Logan Eggleston var 2021 års nationella spelare och vann flera AVCA- och Big XII-utmärkelser.

När hon spelade utvändig slagmansposition för Texas Longhorns hade hon i genomsnitt 3,9 kills per set under fem kollegiala säsonger. Hennes värde som spelare vann henne dessa titlar och gav henne också en biljett hem. Men hon har vunnit något ännu bättre på grund av sin personlighet. NCAA tilldelade henne just sin högsta ära för hennes engagemang för samhället Texas-Austin.

Texas Longhorns stjärna som också är en Texas community stjärna

För några veckor sedan nominerades Logan Eggleston bland de 30 bästa kandidaterna till 2023 NCAA Woman of the Year-priset. Idag har den ödmjuke Texas Longhorns-veteranen med rätta förtjänat denna titel. Tillkännagivandet gjordes den 11 januari 2024 och hennes föräldrar fick det prestigefyllda priset å hennes vägnar.

SE BERÄTTELSE – En volleybollmatch för kvinnor i Nebraska ger både WWE och AEW en hård verklighetskontroll

Texas Longhorns-spelaren hade startat flera initiativ när hon valdes till ordförande för student-atletrådgivningen. Under sin tid på två år lanserade hon flera utvecklings- och aktiesatsningar för underprivilegierade och marginaliserade studenter. Nu när hon kommer tillbaka i Texas kommer Eggleston säkerligen att se fram emot att både spela för sitt hemmalag och hjälpa sina medlemmar i samhället.

RELATED ARTICLES

Mest populär