Monday, February 26, 2024
HemNFLTexas Longhorns Oc tonar ner noll betydelse trots bostäder näst högst värderade...

Texas Longhorns Oc tonar ner noll betydelse trots bostäder näst högst värderade Arch Manning

Arch Manning är bland de 2:a högst betalda NCAA-atleterna. Han åtnjuter en NIL-utvärdering på $2,8 miljoner och har spelat en handfull matcher för Longhorns. Ynglingen skapar sitt arv i NCAA och utses som nästa stora grej på fotbollsarenan.

Nu har några av kommentarerna från Mannings lagoffensiva koordinator angående rekrytering av spelare med NIL hamnat under skannern. Nyligen, när han talade till media under en av presskonferenserna, Kyle Flood, gav Longhorns OC sina åsikter. Hans kommentarer stred mot hur de har den 2:a högsta NIL-spelaren i sitt lag. Hur svarade Flood på frågorna och var det några skuggor som kastades mot Arch Manning? Låt oss ta reda på!

Kyle Flood undviker att rekrytera spelare med NIL eftersom laget består av Arch Manning

Texas Longhorns mötte frågor från media på en presskonferens nyligen. Hans svar var mestadels diplomatiska och skarpa när han mötte en övertygande fråga från media. En av pressarna frågade om de offensiva spelarna fick betalt $50 000 med avseende på deras rekrytering. På detta svarade Flood med lite eftertanke och svarade. Han sa- ”Vid rekrytering leder vi inte med NIL, det är inte så vi gör det. Jag tror att lag som har gjort det verkligen inte har haft framgång du vet. Jag tror inte att det är så man bygger ett lag.”

Kyle Flood var strängt emot att rekrytera spelare endast ur NIL-synpunkt. Dessutom ifrågasatte han också spelarnas legitimitet och taktiken för att absorbera spelare från den monetära vinkeln. Men dessa ord kan komma tillbaka för att hemsöka OC eftersom hans team består av Arch Manning. Pojken med det berömda efternamnet har dykt upp i några matcher för sidan. Men viktigast av allt, Manning är på väg att störta NFL-giganterna med sina enorma NIL-intäkter. Så försökte Kyle Flood undvika några kontroversiella frågor eller var han inte medveten om att den näst högsta NIL-inkomsttagaren spelar för sitt lag?

Inuti Arch Mannings kolossala NIL-intäkter

Arch Manning har väckt stor uppmärksamhet i media. Nej, det är inte på grund av det populära efternamnet utan på grund av hans stratosfäriska NIL-nummer! Texas Freshman spelar på quarterback-positionen och hittar sina fötter i den internationella kretsen. Han har redan gjort sig ett namn i NCAA med sina gigantiska NIL-intäkter. Den unge spelaren är värd $3,2 miljoner och är nu till och med inställd på att tjäna mycket mer än en NFL MVP.

“Kommer att förstöra collegefotboll”: Arch Mannings erbjudanden värda 3,2 miljoner dollar utlöser trubbig kritik av NIL från NFL:s första kvinnliga scout

Ja, Arch Manning skulle lämna Brock Purdy bakom sig när det gäller löneintäkter. Experter har förebådat att Manning kommer att tjäna tre gånger så mycket som Purdy. QB freshman har flera NIL-affärer. Bland dessa tecknade ynglingen ett mångmiljonavtal med handelskortsföretaget Panini. För Manning är himlen gränsen när det gäller att tjäna miljoner!

RELATED ARTICLES

Mest populär