Saturday, January 28, 2023
HemeSportsTesla överträffar konkurrenterna, eftersom Elon Musk värd 181 miljarder dollar informerar om...

Tesla överträffar konkurrenterna, eftersom Elon Musk värd 181 miljarder dollar informerar om en efterlängtad speluppdatering

På elbilsmarknaden är en av föregångarna Tesla, som ägs av den excentriske miljardären Elon Musk. Tesla har varit förebilden för innovation i branschen och har ryktet om att föra den mest banbrytande fordonsteknologin före sina konkurrenter.

Med det senaste tillkännagivandet var det uppenbart att Tesla har lyckats behålla sitt rykte. Medan konkurrenterna bara planerade att lägga till spelupplägg i sina bilar, tog Tesla språnget igen och lyckades leverera före alla andra.

Elon Musk meddelar att Tesla-bilar kommer att ha tusentals spel

Den 14 december 2022, den officiella redovisningen av Tesla gjorde tillkännagivandet på sociala medier att nya Tesla Model X och Model S kommer att ha “tusentals spel”. De delade en kort teaser med tweeten för att visa upp det nya integrerade Steam-gränssnittet i den inbyggda bilmonitorn.

Steam är här – tar tusentals spel till nya Model S & X-fordon 🎮 pic.twitter.com/PDzjtefv7A

— Tesla (@Tesla) 13 december 2022

DYK DYPARE

Enligt avslöjandet kommer den nya uppdateringen av Tesla-modellerna att ha ett integrerat Steam-gränssnitt som gör det möjligt för användare att komma åt sitt steam-bibliotek när de är på språng. Detta innebär att användare kan njuta av tusentals spel tillgängliga på Steam och njuta av dem under långa resor. Den avancerade autopilottekniken i Tesla-bilar gör bara dessa fräscha tillägg mer tillgängliga.

Den nyutnämnde ägaren till Twitter och vd för Tesla Elon musk gjorde ytterligare ett tillkännagivande angående den nya uppdateringen av modellerna. Han retweetade den officiella tweeten med Citat“Du kan spela Cyberpunk, Elden Ring och 1000-tals andra spel i din *bil* med ett episkt ljudsystem!!”

Men Gaming är inte den enda nya överraskningen som kommer till Tesla-fans eftersom tillkännagivandet också avslöjade att de nya bilarna kommer att ha en ny funktion där användare kan använda en app på sin telefon för att kolla upp på sina husdjur när bilen är i hundläge eller vaktläge.

Ett nytt “Ljusshow-läge” kommer också att finnas Lagt till till bilarna där användare kan planera och schemalägga en ljusshow på fordon samtidigt för att skapa sin egen “ljusorkester”. Ett nytt “Track Mode” retades också för Tesla Model Y.

Annat nytt funktioner

– Styr garageporten på distans med MyQ från pekskärmen.

– Apple Music kan ökas till 11.

– Utsläppstestningsläge i Tesla-appen.

– Visa alltid Rainbow Road.

– Zooma samtal med kabinkameran.

– UI-kort är tillbaka, inklusive ett nytt mediekort.

RELATED ARTICLES

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Mest populär