Wednesday, February 1, 2023
HemBoxingTerence Crawford vill följa i Tyson Fury & Anthony Joshuas fotspår för...

Terence Crawford vill följa i Tyson Fury & Anthony Joshuas fotspår för Errol Spence Jr. Fight

Terence Crawford, WBO-världsmästaren i weltervikt, har sett fram emot en match med Errol Spence Jr. ett tag nu. Även om samtal har ägt rum är det ännu inte slutfört. I helgen ställs Crawford mot David Avanesyan. Crawford avslöjade dock sin kamp med Spence innan han tog sig an Avanesyan, vilket kan vara av intresse för fansen.

Terence Crawford kommer att ses spela mot Avanesyan den 10 december på CHI Health Center i Omaha, Nebraska. Men innan det gjorde Crawford det offentligt att han är villig att resa till Storbritannien för sin efterlängtade kamp med Errol Spence Jr.

Terence Crawford om Errol Spence-kampen: “Jag skulle inte ha något emot att åka till London för att göra det. Du kommer att tjäna mer, lita på mig, till 100%. Storbritannien stöder boxning mer än USA. När Tyson Fury eller Anthony Joshua slåss i Storbritannien drar de 60 000 på en stadion.” [@ThaBoxingVoice]

— Michael Benson (@MichaelBensonn) 7 december 2022

Han sa nyligen: “Jag skulle inte ha något emot att åka till London för att göra det. Du kommer att tjäna mer, lita på mig, till 100%. Storbritannien stödjer boxning mer än USA. När Tyson Fury eller Anthony Joshua slåss i Storbritannien drar de 60 000 på en stadion.”

Crawford är ute efter att orkestrera hans storsint sammandrabbning med Spence i London. Han nämnde Tyson Fury och Anthony Joshuas enorma publiksiffror också. Gypsy Kings senaste match mot Derek Chisora ​​drog in nästan 60 000 åskådare. Därför är det möjligt att Spence och Crawfords slagsmål kan hända i London.

Terence Crawford avslöjar varför hans kamp med Errol Spence Jr. står inför utmaningar

Crawford och Spence är bland de bästa boxarna i världen idag. Med sina enastående fightingfärdigheter har de båda styrt boxningsvärlden. Under mycket lång tid har fansen väntat på att se dem möta sig inne i ringen. De två har dock aldrig ägnat sig åt en boxningskamp förrän nu.

Crawford sa detta när han diskuterade väntan i sin kamp med Spence: “Jag skyller bara på boxningsbranschen. Jag skyller inte mig själv för [even] en del av kampen är inte gjord. … Jag kände att jag gick med på allt jag behövde gå med på. Jag har gjort allt jag ska göra som en oberoende fighter för att få den kampen till.”

Kanske kommer kampen att hända 2023. Vad tycker du om Crawfords kommentarer om striderna i London under tiden? Låt oss veta i kommentarsfältet.

RELATED ARTICLES

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Mest populär