Wednesday, February 21, 2024
HemBoxingTeofimo Lopez öppnar upp för förändring med "växtvärk" efter att ha hittat...

Teofimo Lopez öppnar upp för förändring med “växtvärk” efter att ha hittat sitt kall i Ayahuasca

I en värld där idrottare söker spets och upplysning, Teofimo Lopez vänder på huvudet. Inte med knytnävar, utan med en resa inåt. Tänk psykedeliska brygder och själsrannsakan. Låter det konstigt? Deontay Wilder banade väg och omfamnade ayahuascas transformativa kraft. Nu kliver Lopez in i samma mystiska vatten.

Hans uppenbarelse under en nyligen Cigarrsnack intervju tipsar om mer än bara fysisk förmåga. Det handlar om att kämpa mot inre demoner och hitta ett syfte. Men varför skulle en boxare i världsklass vända sig till ett så urgammalt botemedel?

Teofimo Lopez inre kamp

Teofimo Lopez delade insikter om en personlig förvandling som går utöver fysisk träning. I ett uppriktigt samtal på Cigar Talk stod ämnet mental höjning och inre utforskning i centrum. “Det känns som att du har höjt dig mentalt under det senaste året eller så, eller du vet att du kommit till det i ett annat utrymme,” började intervjuaren. Detta omnämnande av psykedelika, som ofta diskuteras med artister som rappare och nu boxare, öppnade upp en dialog om de okonventionella metoder idrottare utforskar för mental och känslomässig läkning.

Lopez svar var djupgående och reflekterande. “Tja, du måste inse något när ayahuasca någonsin tas upp i din tidsram, det är för att nu är det din tid att gå igenom. Det är ett kall, det är i princip att fråga efter dig för du kanske äntligen kommer att gå över till en bättre förändring, en bättre människa och förändring är inte lätt förändring är växtvärk”, förklarade han.

Detta erkännande av ayahuasca som inte bara en psykedelisk upplevelse, utan en djupt personlig resa av självupptäckt och transformation, speglar en växande trend bland idrottare som Deontay Wildersom också har vänt sig till sådana metoder för introspektion och tillväxt.

I samma intervju pratade Teofimo också om att träffas Floyd Mayweather.

Att lära sig konsten att manipulera av Floyd Mayweather

Teofimo Lopez, under sin avslöjande Cigar Talk-intervju, delade ett uppriktigt ögonblick med Floyd Mayweather. “Jag stötte faktiskt på Floyd… Vi skrattade. På grund av hur vi manipulerar spelet”, reflekterade Lopez över deras samtal. Det var inte bara skratt de delade; han talade också om Mayweathers tysta stöd, “Jag kan se i hans ögon, han är lite av ett fan (av mig),”

Lopez beundran för Mayweathers kunniga sträcker sig bortom ringen, “Han kommer alltid att vara med i spelet… samla in 50 miljoner dollar för tre matcher,” funderade han och underströk de ovärderliga lärdomarna i strategi och mental smidighet som han gärna vill ta till sig från “Money”.

Naturligtvis kan vi inte få nog av Floyd och Teos konst att manipulera, men hur tror du att framtiden ser ut för idrottare som går in i psykedelika?

Inlägget Teofimo Lopez öppnar för förändring med “växtvärk” efter att ha hittat sitt kall i Ayahuasca dök upp först på EssentiallySports.

RELATED ARTICLES

Mest populär