Tuesday, February 27, 2024
HemAntonio MoranTeofimo Lopez Jr. vs. Jamaine Ortiz Statistik: Ålder, Längd, Vikt, Räckvidd, Nettovärde,...

Teofimo Lopez Jr. vs. Jamaine Ortiz Statistik: Ålder, Längd, Vikt, Räckvidd, Nettovärde, Rekord och mer

Den här veckan kommer en dödlig kamp, ​​kallad “The Showman Returns”, att ta sin gång. På den ikoniska Michelob Ultra Arena i Las Vegas, Teofimo Lopez kommer att möta mot Jamaine Ortiz. Även om kampen positionerar sig som en fantastisk underhållare mitt i veckan, kommer det också att vara ett fönster för båda boxarna att etsa in sina namn som en av de bästa i sin division.

I ett försök att försvara sin WBO Super lättviktstitel kommer ‘The Takeover’ att gå in i ringen mot Jamaine Ortiz. För båda fighters, med en välutvecklad stil och teknik, kommer denna kamp vid en avgörande tidpunkt. Men med bara dagar kvar för denna kritiska konfrontation, här är en detaljerad rapport om vad kämparna för mot varandra.

Vem har bäst rekord?

2016 gick Las Vegas-baserade Lopez in i ringen för sin första pro-boxning. Mot vreden hos en redan etablerad Ishwar Siqueiros, ‘The Takeover’ vann via en knockout i andra omgången. Under åren fortsatte han att slåss mot sådana som Vasyl Lomachenko, Sandor Martinoch George Kambosos Jr. I dag, på branten av ännu ett försvar av sin WBO-titel, tar han ett fantastiskt rekord på 19-1 till tabellen. Den där ena ödesdigra förlusten på hans rekord kom efter att Kambosos Jr. besegrade Lopez via ett delat beslut 2021.

Jamaine Ortiz, den Massachusetts-baserade fightern, började också sin proffskarriär år 2016, liknande hans kommande motståndare. I ett slagsmål i Lincoln City besegrade han Josh Parker efter att den senares lag avgått i förtid i första omgången. Under sin karriär som sträcker sig lika länge som Lopez, har Ortiz kämpat mot väletablerade namn som Vasyl Lomachenko, Antonio Moranoch Vitor Jones. På randen av denna stora kamp kommer han med ett lite sämre resultat på 17-1 än sin kommande motståndare. Det är också viktigt att notera att Teofimo besegrade ukrainaren Vasyl Lomachenko via ett enhälligt beslut, medan Ortiz stod inför karriärens enda förlust mot Lomachenko, även det via ett enhälligt beslut.

Ålder, mått och nettovärde

Född 1997, 26 år gammal, Lopez är en 5’8″ fighter som utmanas av 27-åriga, 5’8″ Ortiz. Båda fighterna kommer att slåss vid 140 pund, med Lopez med sin räckvidd på 68,5 tum mot Ortizs något bättre räckvidd på 69 tum.

Med gott om högprofilerade match-ups och växande PPV-siffror kommer Teofimo Lopez med ett imponerande nettovärde på cirka 5 miljoner dollar. Samtidigt kommer hans motståndare med liknande rikedomar. Enligt TG Time beräknas Jamaine Ortiz också ha ett nettovärde på cirka 5 miljoner dollar.

När han kommer in i kampen är Teofimo en klar favorit, rent baserat på de stora fighters som han framgångsrikt har tagit isär i ringen. Däremot kan Jamaine Ortiz, som kliver in som underdog, bara sopa segern. Både Teofimo Lopez och Jamaine Ortiz är fighters, som kommer att ge allt i ringen mot varandra. På fight night ska det bli intressant att se vem som vinner.

Vem tror du kommer gå ut som segrare i denna hårt omtvistade match? Dela dina förutsägelser i kommentarsfältet nedan.

Inlägget Teofimo Lopez Jr. vs. Jamaine Ortiz Stats: Age, Height, Weight, Reach, Net Worth, Record, and More dök upp först på EssentiallySports.

RELATED ARTICLES

Mest populär