Sunday, December 10, 2023
HemTennisTennisstjärnan Naomi Osaka jämför japanskt fotbollslag med ikoniska animekaraktärer från Dragon Ball...

Tennisstjärnan Naomi Osaka jämför japanskt fotbollslag med ikoniska animekaraktärer från Dragon Ball Z och Naruto efter otrolig seger vid FIFA World Cup 2022

Naomi Osaka, tillsammans med en massa fans, är extatisk efter att det japanska fotbollslaget toppat sin grupp med en episk seger över Spanien. Det japanska fotbollslaget har trotsat alla odds genom att besegra kraftpaketen i fotboll, Tyskland och Spanien, i det pågående fotbolls-VM. Därmed kvalificerade de sig till åttondelsfinalen i turneringen i Qatar.

Som ett resultat är hela nationen, inklusive den 4-faldiga singelmästaren i Grand Slam, stolta över sitt fotbollslag. Osaka, som är ett stort animefan, reagerade på Japans otroliga gruppspelsseger med en “Anime”-redigering av laget.

Naomi Osaka reagerar på det japanska fotbollslagets otroliga seger på ett unikt sätt

Fansen är häpna efter att det japanska fotbollslaget gjort en episk comeback mot gruppens favorit, Spanien. Den japanska fotbollsstjärnan, Ao Tanaka, som är i bra form, gjorde ett avgörande mål för sitt lag. Noterbart är att hela Japan, inklusive tennisstjärnan Naomi Osaka, firar sitt lags episka seger.

DYK DYPARE

Osaka, som ett stolt fan, har alltid lovordat det japanska fotbollslaget som nyligen besegrade Spanien, hemlandet för sådana som Rafael Nadal och Carlos Alcaraz. Noterbart är att den 4-faldiga singelmästaren i Grand Slam delade en fantastisk “Anime”-redigering av det japanska fotbollslaget. Några av de mest ikoniska animekaraktärerna, som Dragon Ball Z och Naruto, var alla en del av Osakas redigeringskonst.

pic.twitter.com/c6YMZZxOcJ

— NaomiOsaka Naomi Osaka (@naomiosaka) 1 december 2022

Det japanska fotbollslaget kommer nu att spela mot finalisten i fotbolls-VM 2018, Kroatien. De har redan trotsat oddsen genom att besegra kraftpaket, Tyskland och Spanien. En ytterligare seger mot en annan stark sida, Kroatien tar Japan till kvartsfinal i turneringen i Qatar.

Osaka är delägare i ett populärt fotbollslag

Den tidigare Australian Open-mästaren köpte tidigare en andel i ett av de framstående lagen i National Women’s Soccer League. Efter att ha inspirerats av det amerikanska damlandslagets kamp för lika lön bestämde sig Osaka för att investera i North Carolina Courage.

Det välrenommerade NWSL-laget, med sina lysande prestationer, har tidigare korats till mästarna. Osaka uppgav att hon alltid har varit en ivrig beundrare av laget för vad de gör för mångfald och jämlikhet i idrottsgemenskapen.

Följer du fotbolls-VM i Qatar? Om ja, blev du imponerad av de japanska fotbollsstjärnornas prestationer?

RELATED ARTICLES

Mest populär