Sunday, December 3, 2023
HemSoccerTennislegenden Andy Murray tar ännu en fräck grävning mot Cristiano Ronaldo och...

Tennislegenden Andy Murray tar ännu en fräck grävning mot Cristiano Ronaldo och Piers Morgan efter Bruno Fernandes dubbelgång vid fotbolls-VM 2022

Cristiano Ronaldo ledde Portugal tog sig an Uruguay i grupp H-matchen, i vetskap om att vinsten över Uruguay skulle garantera knockoutplatsen. Uruguay var också desperata efter vinsten. De hade oavgjort sin öppningsmatch mot Sydkorea.

Bruno Fernandes gjorde det första målet för Portugal. Fernandes mål var punkten som resulterade i att Andy Murray tog ett hål på Piers Morgan och Ronaldo. Det var inte bara Murray utan även fansen på sociala medier som trollade den portugisiske kaptenen över att han felaktigt hävdade målet.

Bruno Fernandes mål hävdat av Cristiano Ronaldo

Grupp H-spelet var avgörande för båda lagen. Efter oavgjort i den första matchen var Uruguay desperata efter en vinst för att hålla sina knockoutchanser vid liv. Portugal dominerade processen, och en ställning från Fernandes räckte för att de skulle boka plats i knockouten. Å andra sidan får Uruguay vänta till sista matchen för att få veta sitt öde.

Det var målet i den 54:e minuten från Fernandes, som Ronaldo hävdade, som fick Piers Morgan att twittra. Morgan, i sin tweet, taggade Ronaldo och uppskattade honom. Andy Murray var snabb att svara på tweeten, eftersom reprisen visade att det inte fanns någon touch från Ronaldo.

Jag tror @B_Fernandes8 är Twitter-handtaget du letade efter.

— Andy Murray (@andy_murray) 28 november 2022

Murray tittade på Morgan och twittrade: “Jag tror att Bruno Fernandes är Twitter-handtaget du letade efter.”

Den lustiga tweeten fick några roliga reaktioner från fansen. Det var inte första gången Murray gjorde detta. För två dagar sedan, när Lionel Messi gjorde en lysande premiär mot Mexiko, twittrade han och taggade Piers Morgan.

Hoppsan. @piersmorgan pic.twitter.com/r3DO4Ag5jX

— Andy Murray (@andy_murray) 26 november 2022

Ronaldos intervju med Morgan är fortfarande i centrum för attraktionen. Närhelst sådana saker händer runt Ronaldo, trollar fotbollsfans och sportpersonligheter Ronaldo och Morgan tillsammans. Det ser ut som att trenden kommer att fortsätta ett tag till.

Portugal sällar sig till Frankrike och Brasilien i knockouts

Segern mot Uruguay fick Portugal att kvalificera sig till knockouten. De är det tredje laget med 100 procents rekord i den här upplagan av fotbolls-VM, tillsammans med Frankrike och Brasilien, som också tog sig till knockout. Portugal är i strid om att toppa grupp H om de vinner oavgjort eller vinner mot Sydkorea. Under tiden kommer de andra tre lagen i gruppen att slåss om den återstående platsen.

Portugals möjliga motståndare för en åttondelsfinal kommer från grupp G. Brasilien har redan tagit sig till knockout och kommer sannolikt att sluta i toppen. Om Portugal toppar sin grupp kommer de att möta ett andraplacerat lag från grupp G, som för närvarande är Schweiz.

Vad är dina tankar om Ronaldos anspråk på målet och Murrays svar? Låt oss dessutom veta i kommentarerna om de möjliga motståndarna för Portugal i åttondelsfinalen.

RELATED ARTICLES

Mest populär