Tuesday, February 27, 2024
HemOlympicsTennessee volleyboll säkrar plats i NCAA Sweet 16 efter seger över WKU

Tennessee volleyboll säkrar plats i NCAA Sweet 16 efter seger över WKU

Tennessee Volunteers Women’s Volleyball Team mötte Western Kentucky Hilltoppers i den andra omgången av deras NCAA-slutspel. Både Volunteers och Hilltoppers hade kvalificerat sig till den andra omgången via ren svepande segrar. Men deras sammandrabbning resulterade i att Tennessee vann.

Amerikas favoritvideo idag

Western Kentucky var inne på en flamboyant 25 matcher lång segerserie och hade gått vidare till andra omgången efter en tuff match i första omgången. Men de misslyckades med att öka sin elektrifierande rad till 26, eftersom Volunteers eliminerade dem från NCAA Championship med ett rent svep.

Tennessee Volunteers klarar andra omgången av NCAA-slutspelet med glans

Tennessee Volleyball twittrade om Sweet 16-vinsten för sitt lag via sitt officiella X-konto. Tweeten hade bildtexten “Moving Up and Moving On!!” Tennessee Volunteers dök upp ovanpå WKU-spelarna i en häftig match. Medan Volunteers nästan bröt sig igenom de två första seten, visade sig det tredje setet vara väldigt svårt för dem.

Western Kentucky utjämnade inte bara varje poäng som Tennessee gjorde, den bröt också loss med en 4-0 poäng i slutet av tredje set. Men eftersom Tennessee inte ville slås ut ur NCAA Women’s Volleyball Championship, svarade Tennessee med ett eget poänglopp.

WKU var inte villig att slå i bromsen ännu och pressade hårt igen för att ta setet till en tvåa. Men Tennessee lät ingenting glida ur händerna på dem och knep också tvåan. Det som från början verkade vara en lätt match fick alltså Volontärerna att bryta ut i rejäl svett efteråt. Kommer Tennessee Volunteers att kunna överträffa de kommande utmaningarna och göra anspråk på 2023 NCAA Volleyball Championship?

SE BERÄTTELSE – En volleybollmatch för kvinnor i Nebraska ger både WWE och AEW en hård verklighetskontroll

RELATED ARTICLES

Mest populär