Sunday, February 25, 2024
HemNBA"Tell Em I'M COMING": Ja Morant avslöjar chatta med mamma före och...

“Tell Em I’M COMING”: Ja Morant avslöjar chatta med mamma före och efter comeback-spelet

Fans runt om i ligan väntade ivrigt på att Ja Morant skulle komma tillbaka, särskilt Memphis Grizzlies-fans. Men en person som var ännu mer angelägen om att Morant skulle kliva tillbaka på trägolvet var ingen mindre än hans mamma.

Amerikas favoritvideo idag

Ja Morant hade en fantastisk match efter att ha avtjänat sin långa avstängning. Strax efter matchen fortsatte Morant med att avslöja chatten han hade med sin mamma, och visade att han var inlåst från början.

Ja Morants mamma tvivlade aldrig på honom

Grizzlies tog hand om affärerna och besegrade New Orleans Pelicans i en tät match. Världen fick se Ja Morant tillbaka i aktion, men hans debut den här säsongen avslutades med ett spelvinnande summer-beater-skott också.

Även om många kanske har tvivlat på Morant och hans förmåga att prestera, var den tvåfaldiga All-Star inte alls förvirrad. Faktum är att Morant inte var förvirrad alls före matchen och hade ett meddelande till alla efter hans spännande prestation.

Strax efter matchen smsade Ja Morant sin mamma. Hans mammas texter löd “Yes sir”, följt av “Tvivlade aldrig på dig.” Till det svarade Morant: “Säg till dem att jag kommer mamma.” Följt av en 100 emoji och “älskar dig.” Morant delade textutbytet mellan honom och hans mamma på sin Instagram. Han laddade upp en skärmdump på sina Instagram Stories.

Morants skärmdump avslöjade också samtalet han hade med sin mamma innan spelet. Samtalet visade att hans mamma frågade honom om han var redo. Och Morant svarade, “Jag är din son … Du vet svaret.”

Om Ja Morants prestation i matchen mot Pelicans inte räckte, då sätter samtalet stopp för huruvida han var mentalt redo eller inte. Och så som det såg ut var Morant mer än ivrig att komma tillbaka till golvet.

Kommer Grizzlies att resa sig igen i väst?

Ja Morant presterade exceptionellt bra i sin match mot New Orleans Pelicans. 34 poäng, 8 assist, 6 returer, 2 steals och 1 block för att avsluta hans comeback. För att inte tala om spelvinnaren också.

Grizzlies kämpade helt klart utan sin All-Star point guard. Och nu när Morant är tillbaka börjar det bli bättre för Memphis. Som det näst bästa laget i väst förra året, skulle Grizzlies se ut att uppnå samma bedrift igen.

Det finns gott om matcher kvar under säsongen för Memphis att återvända bland topplagen i väst. Och med sättet som Morant har debuterat på verkar det målet inte heller vara utom räckhåll.

RELATED ARTICLES

Mest populär