Wednesday, February 28, 2024
HemBull RidingTeenage Bull Rider John Crimber uttrycker tacksamhet efter UTB Sacramento framgång

Teenage Bull Rider John Crimber uttrycker tacksamhet efter UTB Sacramento framgång

John Crimber har gjort vågor i PBR-kretsen ända sedan han tillkännagav sin debut i augusti förra säsongen. 18-åringen som reste sig under inspiration av sin pappa, Paulo Crimber, en 10X PBR World Finalist, har presenterat upprepad excellens för att bedöva tjurridningen. “De riktiga fantastiska, du vet innan de ens anländer och John Crimber nu sparkar lite på alla”, sa en av PBR-underhållarna att ynglingen fortsätter att följa.

John Crimber gjorde sin Unleash the Beast-debut i november på Tucson showcase. Med en åktur på 89 poäng inledde 18-åringen officiellt sin främsta seriekarriär. I dag, månader in på säsongen 2024, har tjurridningssensationen återuppstått för att göra lite eget ljud på UTB Sacramento.

John Crimber avslutar Sacramento med en fin ton

Det var en glittrande natt för PBR i söndags då tre av dess evenemang bevittnade en “slutsåld”-skylt. På en av dessa ställen presenterade John Crimber sitt skådespel värdigt “fenomen”-märket han har burit. “Så tacksam för alla dessa välsignelser som den gode herren har gett mig, redo att hålla det igång,” skrev Crimber och delade sin resa i UTB Sacramento. Under 3-dagarstävlingen postade tjurridningsstjärnan 86,75, 88,25 och 89,75 för att sluta 2:a för seriens 10:e vecka.

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg delat av John Crimber (@johncrimber1)

Det var inte en bra start för John Crimber på öppningskvällen i Sacramento, som gjorde en buck-off. Men på dag 2, ombord på Sky Walker, postade 18-åringen 86,75 för att tjäna 22 UTB-poäng. Därmed slutade ynglingen 8:a och klättrade till en total nr.15 i ställningen. Efter söndagens showdown har Crimber placerat sig på 4:e plats med 331,33 ombord. Från debut till toppen har Teenage Phenomenon kommit långt.

En lovande säsongsdebut för ynglingen

På sin debut i Challenger Series i augusti förra året landade John Crimber en tredje plats, vilket markerar en närvaro att se fram emot. Sex dagar senare delade han sin första evenemangstitel. I den fortsatta processen av excellens, vann 18-åringen 9 segrar i Challenger-serien, vilket ytterligare säkrade en UTB-debutplats. “Det känns riktigt bra. Jag har bevisat för mig själv att jag är kapabel att göra några stora saker i den här sporten… Det får mig att må riktigt bra med mig själv och jag är spänd på vad som kommer, säger han till PBR.

Sedan på sin debutdag i Tuscon fick John Crimber 3,71 sekunder in på åkturen. Men även om det fanns upprördhet hos ynglingen, lyckades han sätta upp en 89-poängsritt för omgång 2. Crimber lämnade tävlingen och placerade sig på 11:e och 9:e plats totalt. Idag, positionering före några av de stora namnen som tjurridning har att erbjuda, är Crimber en stark favorit för Rookie of the Year.

Inlägget Teenage Bull Rider John Crimber uttrycker tacksamhet efter UTB Sacramento Success dök upp först på EssentiallySports.

RELATED ARTICLES

Mest populär