Saturday, December 9, 2023
HemNFLTE Travis Kelce snubbar Patrick Mahomes som den "bäst klädda" Chiefs lagkamrat...

TE Travis Kelce snubbar Patrick Mahomes som den “bäst klädda” Chiefs lagkamrat trots elektrisk modekänsla

Patrick Mahomes har en fenomenal säsong. Den 27-årige quarterbacken och nu tvåbarnspappa är också en föregångare för årets MVP. Mahomes har fått mycket beröm från ligan på grund av hans fantastiska prestation den här säsongen.

Förutom att visa upp sina färdigheter på planen, har Mahomes fått uppmärksamhet för sina dräkter innan spelet. Quarterbacken ägnar sig åt sina modeval. Med en enorm plattform och miljontals fans kan idrottare göra eller bryta internet med sina modeval. NFL-världen går inte lätt för spelare och utnyttjar varje ögonblick för att clowna dem om de gör okonventionella eller “dåliga” modeval.

Travis Kelce hugger Patrick Mahomes i ryggen

Men Patrick Mahomes har lyckats undvika kritik om sin garderob. Hans Instagram-inlägg som innehåller outfits innan spelet såg kommentarsavsnittet översvämmat med 🔥 [fire] emojis. Fansen uppskattar quarterbackens modekänsla. Men det som kommer som en stor överraskning är bristen på hänsyn från en av Mahomes närmaste vänner i laget. Travis Kelce är Chiefs mest kända ansikte förutom Patrick Mahomes. På planen är duon ostoppbar. Men tydligen tycker Kelce inte att Mahomes är tillräckligt “fräsch”.

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg delat av Patrick Mahomes II (@patrickmahomes)

Med på Chiefs Instagram-konto, svarade tight end på några frågor som en del av segmentet “10 frågor med Travis Kelce.” På frågan om vem den bäst klädda spelaren i Chiefs-truppen var, missade Kelce att nämna sin quarterback.

DYK DYPARE

Istället sa han, “Jag kommer att gå antingen Frank Clark, han är där uppe, jag menar han är du vet om inte den fräschaste i laget, du vet att han är där uppe bland de fräschaste i ligan.” Kelces andra svar tog inte heller hänsyn till Mahomes. Han tillade, “Och sedan, vem mer sätter ihop det ganska trevlig man? Jetman, Jet McKinnon. min kille är alltid fräsch, han går igenom med Louis Forces då och då.” Tack och lov verkar detta vara det enda området Kelce är oense med Mahomes. Duon har varit obeveklig den här säsongen. Både Mahomes och Kelce har bidragit till framgången för deras lag. Så den här gången kommer Chiefs Nation att låta Kelces subtila snålhet glida. När allt kommer omkring, vem bryr sig om mode när ditt lag förhoppningsvis är Super Bowl-bundet?

RELATED ARTICLES

Mest populär