Friday, December 8, 2023
HemNFLTaylor Swift anländer till Eras Tour utan Travis Kelce; Är Travis...

Taylor Swift anländer till Eras Tour utan Travis Kelce; Är Travis med på Argentina Show ikväll?

Ser ut som Swifties har ett litet problem innan starten av Eras Tour i Buenos Aires. Travis Kelce anlände till staden vid midnatt fredag ​​och gjorde resan ensam. Även om duon sågs röra sig genom en restaurang som höll händerna under dagen, har iakttagelserna inte duplicerats sedan dess och det verkar röra deras fans för tillfället.

Sångaren var tvungen att boka om evenemanget till söndagen på grund av dåliga väderförhållanden. Men förutom det kraftiga regnet har Chiefs TE också lyckats försvinna på två dagar. Den argentinska konserten är tänkt att börja inom några timmar, men det finns fortfarande ingen syn på Kelce runt platsen. Kommer han överhuvudtaget till showen?

Travis Kelce reser 15 timmar för Taylor Swift

Popsångerskan har fyra matcher kvar när det gäller Chiefs matchnärvaro. I jämförelse är det första gången Kelce går på hennes konsert sedan de började dejta enligt rykten. Men det har varit något isolerat i den argentinska huvudstaden då den senare gjorde resan ensam på torsdagskvällen, efter att ha deltagit i ett av Patrick Mahomes välgörenhetsevenemang. Duon, även om de gjorde ett offentligt framträdande och höll sina händer på fredagen, har varit upptagna med sina egna rutiner efter det.

Medan Swifts rutin innebär att hon förbereder sig för den stora invigningen på söndag efter en två dagars försening på grund av regnväder, inkluderar Kelces rutin att han överhuvudtaget går med i evenemanget på Estadio River Plate? Frågan uppstår eftersom det är mindre än några timmar till showen, och TE är fortfarande ingenstans att se. Inte i VIP-tältet åtminstone, där hans sista plats ska vara. Och det är inte bra för Swifties.

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg som delas av Taylor Swifts uppdatering ♡ (@taylahschild)

Är det något okänt som nyligen har hänt mellan de två som förklarar försvinnandet? Eller är det bara en normal trafikförsening för TE på Buenos Aires gator? Det var förmodligen en normal fördröjning, eftersom Travis kom, cirka 30 minuter efter att showen började.

RELATED ARTICLES

Mest populär