Tuesday, February 27, 2024
HemBodybuilding"Tarmsmärta som ingen någonsin borde uppleva": Fans bryter i tårar när Hafthor...

“Tarmsmärta som ingen någonsin borde uppleva”: Fans bryter i tårar när Hafthor Bjornson och fru hyllar sin dödfödda dotter.

Han kan tyckas vara stark och är den starkaste mannen i världen, men Berget är mänskligt och har känslor och smärta som bryter ut då och då. Oavsett hur stark en person är, kommer de förödande nyheterna om att förlora ett barn att lämna ett djupt ärr i någons själ. Han och hans fru förlorade sin dotter Grace Morgan Hafthorsdottir född 8 november vid 21 1/2 veckas graviditet. Denna hjärtskärande händelse visade att världens starkaste man också bara är en människa.

Men varje moln har en silverkant och livet går vidare. Att hantera sorg är svårt men tillsammans tar paret en dag i taget. De bestämde sig för att ge en hyllning till sin lilla med en bedårande tatuering.

Hafthor Björnsson och hans fru behåller sin dotter för alltid

Instagram-inlägget visade båda händerna på Björnsson och Kelsey Henson där de håller varandras handflata och på båda händerna fanns det ett litet fotspår med namnet på deras dotter tatuerat under. Den starka mannen skrev texten till inlägget: “Baby flicka som går med oss ​​genom det här livet. Stort tack till @boyetattoo & @blackkrosstattoo”

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg delat av Kelsey Henson (@kelc33)

Han och hans fru hade också delat en karusell med bilder med sin nyfödda. The Mountain delade också ett inlägg om sin konditionsträning med en känslomässig bildtext. Han började sin bildtext med “340 kg x 4 reps. Vikter kunde ha flyttats lättare om allt hade varit okej. Livet händer och ibland går man ner 10 kg och blir extremt sjuk.” Han kämpade tydligt för att lyfta tunga vikter vilket var lätt för honom innan, men nu fick han tatueringen och kanske kommer att omvandla sin sorg till styrka med kärleken till Grace. Fansen visade också sitt stöd i kommentarerna.

Läs mer: “Surgeon Performed Magic”: Fitness World in Disbelief eftersom de inte hittar ärr på 410 pund “The Mountain” efter skrämmande Pec Tear

Fans av The Strongman delar sin egen historia

Följarna delade inte bara med sig av sina kondoleanser utan blev bekväma med att dela med sig av sina egna berättelser som gav genklang med den starka mannens fall.

En anhängare talade om sin egen dotter och skrev: ”Jag sänder böner till er alla. Jag förlorade min dotter när jag var gravid i vecka 19. Det här är en magsmärtor som ingen någonsin borde uppleva. Jag är så ledsen att du nu vandrar den här resan.”

En annan följare berättade också sin historia, “Min bättre hälft förlorade sin första dotter när hon var runt en och en halv månad gammal över en natt, inget jag någonsin kunde säga för att underlätta det, vår dotters mellannamn är nu Grace också, böner för dig och stor kille .”

Ett fan delade med sig av sina kondoleanser och sa: “Kondoleanser… ingen förälder ska känna smärtan av ett förlorat barn.”

En nätanvändare delade med sig av sin egen hjärtskärande historia och sa: ”Vi hade en dotter som hette Grace också, hon är hos vår himmelske Fader nu. Fortfarande svårt. Vacker tatuering.”

Ett annat fan sa: “Kondoleanser, ledsen för din familjs förlust.”

Kroppsbyggargemenskapen visade också sina innerliga kondoleanser och böner för paret vid flera tillfällen. Med många som visar sitt stöd och kärlek har paret förhoppningsvis styrkan att gå igenom och acceptera det som hände dem.

Inlägget “Gut-Wrenching Pain No One Should Ever Experience”: Fans Break Into Tears som Hafthor Bjornson and Wife Pay Heartfelt Tribute to their Dödfödda Baby Daughter dök först upp på EssentiallySports.

RELATED ARTICLES

Mest populär