Wednesday, February 21, 2024
HemNBATari Eason's Mother Goes Ballistic på LeBron James' 1.6m Fans

Tari Eason’s Mother Goes Ballistic på LeBron James’ 1.6m Fans

LeBron James fortsätter att trotsa Father Time och chocka världen med sina omänskliga färdigheter vid 38 års ålder. King James tog fram ett nytt trick ur sin väska i sin senaste match mot Houston Rockets. I slutminuterna av den andra kvarten ställde LeBron upp mot Rockets forward Tari Eason. 38-åringen satte sedan Eason i en snurrcykel och avslutade en akrobatisk 360-layup, vilket fick fansen på fötter.

Amerikas favoritvideo idag

Eason var på mottagarsidan av en hel del förtal efter att han fick mat av den äldsta spelaren i ligan. Tari Easons mamma gick ballistiskt mot LeBron James 1,6 miljoner fans som svar på hennes sons kritik.

Tari Easons mamma försvarar honom mot LeBron James fans

Tari Easons mamma var inte nöjd med att King James fans kritiserade hennes son för att ha blivit lagad av Lakers superstjärna. Hon svarade på kritiken på X, “”Han clownar din son” Det här är inte min son som blir tillagad av en mf i en park. Det är min son som lagas av sin barndomsidol Lebron James. Medan han spelar FÖRSVAR på honom. Postat av mf. Gillas av hans 1,6 miljoner fans. Så nej jag är inte arg; Jag vill skicka en flaska vin till honom.”

RELATED ARTICLES

Mest populär