Saturday, December 9, 2023
HemBodybuilding"Tar 4 dagar för smärtan att upphöra": Bodybuilding GAT som knappt kan...

“Tar 4 dagar för smärtan att upphöra”: Bodybuilding GAT som knappt kan gå visar sin högteknologiska behandling för att bota den outhärdliga smärtan han har lidit i flera år

Att bli skadad i en sport är normalt, särskilt i sporter som bodybuilding. Men när dessa skador blir kroniska problem kan livet bli mycket svårt och frustrerande även för en 8-faldig herr Olympia-vinnare. Ronnie Coleman vann 8 titlar och lyfte sitt namn i branschen även när han fascinerades av fotboll under sin ungdom. Polisen som blev mästare i bodybuilding vann troféer och till och med en Hall of Fame. Men på grund av flera skador och två höftprotesoperationer tillsammans med 13 operationer på ryggraden, gick han igenom olidlig smärta och detta tillstånd förvärrades. Efter pensioneringen var Coleman tvungen att sitta i rullstol.

Trots motgångarna var den starka fightern med sin muntra attityd redo att bli av med smärtan och börja gå ordentligt igen. Det var när han började sin stamcellsbehandling för ungefär ett år sedan, och behandlingen i Mexiko hjälpte till att lindra smärtan i kroppen. Han gav nyligen en uppdatering till sina fans om hur behandlingen gick och detaljerna bakom den tillsammans med introduktionen av en ny behandling.

Ronnie Coleman pratar om den hyperbariska kammaren

I det nya inlägget ses kungen sitta inne i ett sfäriskt rum med havsgröna stolar. Han är ansluten till en utarbetad syrgasmask och njuter av att titta på lite tv medan han går igenom behandlingen. Han rubricerade inlägget och sa: “Ännu en omgång och ytterligare en session i den hyperbariska kammaren. Jag hade min stamcellsbehandling igår och jag har alltid min hyperbariska kammarbehandling efteråt.”

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg delat av Ronnie Coleman (@ronniecoleman8)

För den som inte vet är hyperbar behandling en form av syrgasbehandling som går ut på att andas rent syre inne i ett trycksatt rum. Denna behandling hjälper lungorna att samla upp mer syre vilket kan hjälpa kroppen att läka snabbare och bekämpa vissa infektioner.

“Hade tillräckligt med genetik för att göra vad han behövde”: OG-massmonstret Dorian Yates rival lovsjunger samtidigt som han krediterar sitt estetiska utseende till 6X Mr. Olympia

Coleman tillade också, “Den hyperbariska behandlingen påskyndar alltid läkningsprocessen för min smärtprogression. Utan den hyperbariska behandlingen tar min smärtprogression 4 dagar för smärtan att upphöra.” Han förklarade att hans smärta är outhärdlig men denna behandling har hjälpt mot smärtan. Med stamcellsbehandling och hyperbarisk kammarbehandling upphör hans smärta på en dag snarare än att det tar fyra dagar att sluta. Coleman avslutade bildtexten med att förklara att behandlingen hjälper till att helt eliminera smärta från kroppen och att han mår bra efter behandlingen. Han hade förklarat tidigare hur denna behandling hjälpte honom i det långa loppet.

Hur hjälper behandlingen Coleman?

Under en tidigare Menace-podcast öppnade Dr. Adeel Khan upp om tiden då han hjälpte Ronnie Coleman med sin smärta. Han fick dock veta att GETEN redan hade gått igenom stamcellsbehandling för att bli av med sin kroniska smärta. Läkaren upprepade vad bodybuildingmästaren sa till honom.

Han citerade Coleman som sa: “All min smärta är borta.” Det behöver inte sägas att stamcellsbehandlingen nu är den största trösten i Colemans liv och hjälper till att förbättra hans tillstånd oerhört. Denna behandling hjälper till att återställa skadad vävnad med stamceller. Precis som Coleman har andra kroppsbyggare som Big Ramy också gått igenom stamcellsbehandling för att lindra smärta.

RELATED ARTICLES

Mest populär