Saturday, December 9, 2023
HemWrestling"Tappade 20 pund i Kina och fick värme": John Cena blottade de...

“Tappade 20 pund i Kina och fick värme”: John Cena blottade de hårda kalla fakta bakom sina osäkerheter och kritiker 2018

John Cena är ett av de mest kända ansiktena i proffsbrottningens land. Hans dominans började ända sedan han gjorde sin debut 2002. Och sedan dess har det inte funnits någon tillbakablick eller vändning. Cena är överlägset en av de mest framgångsrika WWE Superstars i företagets historia. Den största av stjärnorna kan dock ha osäkerhet och det gjorde Cena också.

Han gjorde sin närvaro i Hollywood känd. Men hur tuff Cena än porträtterade sig själv på filmduken så var han en människa inombords. Varje dag fick han utkämpa sina egna strider. Under en intervju med Sports Illustrated 2018 öppnade han upp sig om flera saker i sitt liv, inklusive sin osäkerhet och att möta kritik.

Cena öppnade för hur han hade omfamnat sitt liv med sina sårbarheter. Han sa, “Som en 41-årig kille som bara försöker så många nya saker i livet, omfamnar jag det faktum att jag under det längsta har varit osäker på hur jag ser ut och mitt hår, vad som helst. Jag har precis gått ner 20 pund i Kina, och jag blev varm för det.”

45-åringen hade vidare avslöjat att han tar hänsyn till kritikerna, som alltid kritiserar. Han sade, “Noll Fs. Här är jag 40 med en massa visdom, jag önskar att jag kunde ha gått vidare till ett yngre jag, men det är ett väldigt viktigt budskap och jag försöker skicka dem via mina sociala kanaler, vara bekväm med dig, älska dig själv.”

John Cena ses ofta dela motiverande citat och meddelanden på sin Twitter-profil.

WWE-legenden John Cena berättar om hur han hanterar mobbning

Kändisar är ofta det främsta målet för nätmobbning på grund av sin offentliga livsstil. Och i samma podcast avslöjade Cena hur han mötte cybermobbning och hur han har tacklat sin del av det. John Cena sa att när han hade ändrat sin frisyr mot en film han gjorde, gjorde folk narr av honom för hans hår.

Han avslöjade vidare att hans Twitter-flöde är fyllt med mobbare och nätmobbning. Och hur ofta folk gör narr av hur han såg ut. Cena sa: “Jag kan bokstavligen titta på mitt Twitter-flöde och visa dem som “hej! Det här är en riktig sak, händer alla. Folk gör narr av hur jag ser ut hela tiden. Jag väljer att skratta lite åt mig själv och hantera det med positivitet.”

Han hade dock en väldigt unik inställning till att hantera mobbarna, och det var att inte ge efter för kommentarerna, utan istället bekämpa dem med positivitet.

RELATED ARTICLES

Mest populär