Wednesday, February 21, 2024
HemTennis"Tänk om Nick Kyrgios gjorde det här..." - Fansen slänger "Disgusting Brat"...

“Tänk om Nick Kyrgios gjorde det här…” – Fansen slänger “Disgusting Brat” Daniil Medvedev efter Dangerous Australian Open Act

Daniil Medvedev överlevde en skräck i Australian Open i torsdags. Världs nummer 3, var tvungen att komma tillbaka från två set ner för att besegra nummer 53 i andra omgången av Australian Open. Men mer än resultatet fick matchens längd och Medvedevs farliga handling av frustration under matchen all uppmärksamhet från tennisvärlden.

Medvedev gjorde massor av okarakteristiska fel i matchens inledningsskede. Den 27-årige ryssen sågs till och med kasta sin racket mot flaskorna framför sittgruppen av frustration. Senare kom fansen ut i siffror för att ta ett gipp mot Medvedev för hans kusliga handling.

Hade Daniil Medvedev kontroll över sin racket?

Rod Laver Arena bevittnade en bisarr handling från tennissuperstjärnan på torsdagen. Daniil Medvedev hade slagit 51 vinnare till 63 otvungna fel i den matchen. Vid ett tillfälle var han till och med tvungen att byta racket. Men hur reagerade fansen på Medvedevs sätt att uttrycka sin frustration?

En av fansen sa: “När ser vi till att Medvedev inte kommer undan med dessa? Andra spelare röks vänster höger och center för mycket mindre men han fortsätter att få en passning. Jag vet inte varför TT tar hand om den här äckliga ungen.”

När ser vi till att Medvedev inte kommer undan med dessa? Andra spelare röks vänster höger och center för mycket mindre men han fortsätter att få en passning. Vet inte varför TT dickrider den här vidriga ungen.

Enligt min åsikt. https://t.co/6Qhi5cFG8x

— Carlos Alcaraz är GET (@GoatCaraz) 18 januari 2024

Medan den andre ifrågasatte hans kontroll över racketen under kastet. Han kallade honom “A f@cken nutcase” och bad att “Skaka ut honom nästa gång.”

Medvedevs tennisracketkast, kontrollerade han det?
Aldrig.
En f@cken nutcase. Släng ut honom nästa gång. https://t.co/lM7oKqQpnH

— John Mesini (@JohnMesini83051) 18 januari 2024

En annan skrattade åt det och bad fansen att föreställa sig konsekvenserna om denna incident gjordes av Nick Kyrgios.

Hahaha tänk om @NickKyrgios gjorde detta . Folk skulle begära fängelse och livstids avstängning från sporten. https://t.co/NYLvWfVREJ

— Chris (@Chris2Far86) 18 januari 2024

Några av dem betonade att barnen var precis bakom hans stol när han gjorde detta. Lite här och där skulle ha orsakat en stor olycka.

Borde ha varit en standard, det finns inget sätt att han styr det kast, bollbarn är precis bakom hans stol.

— Milton (@MiltonsFootie) 18 januari 2024

Få av dem sa: “Han förtjänar mer än bara en varning.” Fansen såg absolut besvikna ut över Medvedevs beteende.

Detta förtjänar mer än bara en varning, jag menar titta på barnen i bakgrunden. Besviken över detta beteende från en mästare

— Ammeen Akbarr Basha (@aminakbar03) 18 januari 2024

Men i slutet av dagen lyckades han hamna på den vinnande sidan. Medvedev tar nu emot Kanadas Félix Auger-Aliassime i åttondelsfinalen på lördag. Vad sa han efter matchen?

LÄS MER: “Going to Spend Our First Night Together” – ESPN-analytiker engagerar sig i Cheeky Banter som Australian Open-manus Twilight History

Medvedev tackade fansen för att de stannade sent för att bevittna hans “episka framträdande”

Australian Open har ännu en gång blivit rostad för sin oförmåga att avsluta matchen i tid. Dag 5 spelades bara fyra matcher. Detta var en av de serieändringar som kom upp i år för att undvika sena avslutningar. Men igår varade båda dammatcherna i sammanlagt 6 timmar. En av dem skapade till och med ett rekord med längsta tie-break i Grand Slams historia. Herrarna tog 9 långa set på två matcher för att äntligen kalla det en dag på torsdagen.

Medvedev sa senare, “Ärligt talat killar, jag skulle inte vara här. Tack för att du stannade. Det var tufft, tufft, tufft. Om jag kom som tennisfan skulle jag klockan 1 ha varit som: “Ok, låt oss åka hem och se slutet av matchen på TV:n.” Jag antar, tack, killar. Du är stark. Stark!”

Medvedev kunde bara ta sig till den tredje omgången i år. Hur långt tror du att nr 3 kan gå den här gången?

Inlägget ‘Imagine if Nick Kyrgios Did This..’- Fansen Slam ‘Disgusting Brat’ Daniil Medvedev After Dangerous Australian Open Act dök först upp på EssentiallySports.

RELATED ARTICLES

Mest populär