Wednesday, February 28, 2024
HemCheerleading"Tänk alltid bara idag": 18-åriga Akron Cheerleader kämpar mot sällsynt cancer, med...

“Tänk alltid bara idag”: 18-åriga Akron Cheerleader kämpar mot sällsynt cancer, med $75 000 gemenskapsstöd i Ohio

En ny diagnos har gjort 18-åriga Alex Palmer tillsammans med hennes vänner och familj i total chock. Tonåringen kommer från Cuyahoga Falls och är en aktiv del av Akron St. Vincent-St. Mary High School cheerleading team. Efter att ha fått diagnosen cancer vände hennes liv nästan upp och ner. Men till stor lättnad för Alex har hennes vänner och gemenskap hoppat in för att erbjuda sitt stöd.

En mängd olika stöd- och donationsprogram har initierats av samhället för att stödja Alex och hennes familj i deras kamp. Så vad är det för olika initiativ som har tagits? Hur mycket skada har Alex lidit på grund av cancern? Låt oss alla dyka djupare in i historien och lära oss allt i detalj.

Kampanjer, armband, t-shirts och mer: Hur Cheerleading-communityt stöder Alex Palmer i hennes kamp mot cancer

Så fort nyheten bröt ut började skolkamrater hitta på sätt att stödja sin vän. Likaså tog spelarna i båda lagen (SVSM mot Walsh Jesuit) i basketmatchen på tisdagen på sig rosa tröjor för att hedra Alex. Rosa är hennes favoritfärg och visst måste tonåringens glädje ha fördubblats efter att hennes skola vann basketmatchen. I fortsättningen av praktiken förklarades fredagen som en “rosa dag” på skolan.

De skapade en fond för Alex och bjöd in alla att ställa upp med det belopp de kunde, det lägsta var $2. Myndigheterna på skolan har också beställt över 500 armband och 300 rosa t-shirts som hade #AlexStrong präglad på dem.

För att ge ytterligare lättnad till Alex familj hade en GoFundMe-kampanj lanserats som syftade till att samla in $75 000 för att tillgodose akuta och medicinska behov. Med det strömmande stödet som tonåringen får, står det ackumulerade beloppet redan på 60 000 $ från och med fredagen. Överväldigad av svaret, Regina Palmer, Alex mamma, utstrålade självförtroende, “Vi kommer inte att oroa oss för saker som kanske eller inte kan hända. Vi tänker alltid bara idag.”

När vi minns det fruktansvärda minnet av diagnosen har det rapporterats att smärta i Alexs vänstra fot diagnostiserades som Ewing-sarkom i januari. Detta uppgavs vara en sällsynt form av cancer som kunde kräva upp till åtta månaders kemoterapi. Det värsta var att cancern hade tagit sig till ett par fläckar i lungorna.

Men även efter en sådan dödlig diagnos är hennes vänner och Alex själv övertygade om att klara sig igenom.

Självsäker Alex hoppas på ett snabbt tillfrisknande

Tacksam för allt stöd hon får, sa Alex, “Stödet är nästan som motivation, som att alla bara fortsätter pressa mig… Jag vill att alla ska veta att jag är säker på att jag kommer att slå det här.” Hon fortsatte vidare med att tacka alla för allt stöd i sådana svåra tider samtidigt som hon sa att det betydde världen för henne.

Alex har också fått ett enormt stöd från sina vänner. Georgia Deitrick, Alex bästa vän, sa: “Om någon kan slå det så är det hon, och hon är så positiv till det trots hur negativt det verkligen är.”

Ava Heiser, som har ett nära band med Alex, sa att med tanke på optimismen hos Alex var det bara en tidsfråga innan hon återhämtade sig helt.

Det är fantastiskt att se samhället samlas för Alex Palmer. Låt oss ta en stund att be för Alex kamp mot cancer och hoppas att hon kommer tillbaka starkare.

Läs mer: South Side Cheer Team stärker unga idrottare som tänder självförtroende och systerskap

Inlägget “Tänk alltid bara idag”: 18-åriga Akron Cheerleader kämpar mot sällsynt cancer, med $75 000 Community-stöd i Ohio dök upp först på EssentiallySports.

RELATED ARTICLES

Mest populär