Tuesday, February 27, 2024
HemNBA"Talk to My Therapist": Udonis Haslems Firey Draymond Green Take drar fräckt...

“Talk to My Therapist”: Udonis Haslems Firey Draymond Green Take drar fräckt svar från Shaquille O’Neal

. Draymond Green har pratats i staden, av alla fel anledningar. Slag, avstängningar och böter – Greens säsong 2023-24 har varit inget annat än kaotisk. Warriors Stars senaste stunt med att slå en Pheonix Suns-stjärna har resulterat i en avstängning på obestämd tid. När den här nyheten bröt ut hävdade de som stödde honom att allt han gör är att stå upp för sina lagkamrater. En legend ber dock att skilja sig när Shaquille O’Neal lyssnar in.

Amerikas favoritvideo idag

Udonis Haslem talade i sitt senaste samtal med Shaquille O’Neal om Green och hans senaste utbrott. Haslem var också i storebror-rollen för Miami Heat och för honom att föreställa sig att göra sådana saker som Green var omöjligt.

Udonis Haslem slår till mot Draymond Green, Shaquille O’Neal blir fräck

Haslem sa, “Vi börjar inte med problem, vi bara avslutar det”. Heat-legenden pratade om de oprovocerade attackerna från Green som flera idrottare har blivit offer för. Han sa: “Vi kopplar ihop omklädningsrummet. Vi kopplar ihop prickarna.”

Han tillade, “Vi kopplar ihop killarna som är i omklädningsrummet. Vi går inte ut dit och vi startar det inte, vi letar inte efter det. Men vi kommer jävligt att avsluta det”. Haslem märkte Green som “initiator” och sa att han som en “OG” ser på det och han kryper ihop sig över sina handlingar.

43-åringen tog med Jordan Poole-incidenten in i samtalet som ett exempel. Han sa att vad Poole var för Green, Tyler Herro är för honom, och han kan aldrig föreställa sig att göra något sådant mot 23-åringen. Haslem tog också upp diskussionerna han har med sin terapeut som fick Shaq att skratta. Han sa: ”Förstå mig inte fel, jag pratar med min terapeut. Men allt kan han inte hjälpa mig med. Vissa beslut måste jag fatta på egen hand som man”.

Udonis Haslem håller inte tillbaka

Haslem sa att trots de problem som Green har på banan när det gäller hans humör och hans handlingar, kan ingen hjälpa honom att komma över det. Enligt den 43-årige veteranen är han ensam ansvarig för sina handlingar och måste kontrollera sig själv till det bättre. Från och med nu är Green avstängd från ligan utan någon konkret information om hans återkomst.

Trots att han undviker “ångrar” för Rudy Goberts scuffle, ber Draymond Green om ursäkt inför återkomsten från 5-spelsavstängning

När det gäller hans lag ligger de för närvarande på 11:e plats på Western Conference-listorna med ett rekord på 15-15. När den mer seriösa delen av säsongen närmar sig kan han antingen ta lite råd från Haslem och återgå till att hjälpa sitt lag. Eller så kanske vi bara får se en av de mest tragiska säsongerna i Golden State Warriors senaste historia.

RELATED ARTICLES

Mest populär