Tuesday, February 27, 2024
HemGolf"Talk Some Trash": Max Homa avslöjar sitt kvicka Arsenal för att tackla...

“Talk Some Trash”: Max Homa avslöjar sitt kvicka Arsenal för att tackla Rory McIlroy, Lexi Thompson och Rose Zhang

Max Homa diskar upp en lustiga bekännelse! Golfaren, för bara ett tag sedan, delade med sig av en rolig uppenbarelse om vad han skulle göra om dålig form drabbade honom under “The Match” som snart kommer att drabba golfvärlden. Den mycket efterlängtade händelsen skulle få honom att klara av mot sådana som Lexi Thompson, Rory McIlroy och Rose Zhang i år.

Under intervjun med SiriusXM PGA TOUR Radio nämnde den nuvarande försvarsmästaren i Farmers Insurance Open hur han skulle “ha en chans att prata lite skräp… och åtminstone visa ett värde i den avdelningen” om han inte spelar bra i händelse. Men trots det gjorde han det efter att ha delat ut en lista med komplimanger för de “tre superstjärnorna” innan han avslöjade sina kvicka planer på att ta itu med trion.

“Jag ser fram emot att spela med tre superstjärnor”

Försvarande @FarmersInsOpen-mästaren Max Homa delade sina tankar om att spela med @Lexi @McIlroyRory och @rosezhang för årets “The Match”-event @JasonSobelTAN | @ESPNCaddie | @chantel_mccabe | @RobertDDamron pic.twitter.com/NKfOMU1ppy

— SiriusXM PGA TOUR Radio (@SiriusXMPGATOUR) 23 januari 2024

Inlägget ‘Talk Some Trash’: Max Homa Reveals His Witty Arsenal to Tackle Rory McIlroy, Lexi Thompson and Rose Zhang dök upp först på EssentiallySports.

RELATED ARTICLES

Mest populär