Thursday, November 30, 2023
HemNBATack vare Dwyane Wade avslöjar Bam Adebayo ovärderliga råd om dödlig rörelse

Tack vare Dwyane Wade avslöjar Bam Adebayo ovärderliga råd om dödlig rörelse

Miami Heat-fans är väl medvetna om den intensiva Heat-kultur Pat Riley har byggt upp genom åren. Tack vare legendariska stjärnor som Dwyane Wade och Udonis Haslem, består traditionen än i dag. På tal om samma kultur, tillskrev Wades tidigare lagkamrat och 2x All-Star, Bam Adebayo, ett av sina vilda och kraftfulla drag till 13x NBA All-Star.

Efter Haslems pensionering ligger tyglarna i laget hos Bam Adebayo. Flaunting power moves som han lärde sig av Wade, det är uppenbart hur stjärnan kommer att dominera.

Bam Adebayo fick reda på sin mördaranfall från Dwyane Wade

Adebayo har varit en av de bästa försvararna i ligan ett tag nu. Han har blivit utsedd till det alldefensiva andralaget under fyra raka år, från 2020 till 2023. På tal om en av hans pumpförfalskningar, som är ett lovande mördaranfall på hans motståndare, sa 26-åringen att han lärde sig det från Dwyane Wade.

Enligt journalisten Brady Hawk sa Bam, “Jag fick det faktiskt från D-Wade… Han drog mig åt sidan och sa låt försvaret göra misstaget.” Det pump-falska hoppskottet var ett av Wades signaturdrag. Han drog många regelbrott från försvarare med detta enkla drag under hela sin karriär.

Den nuvarande tränaren för Golden State Warriors, Steve Kerr, som var TNT-analytiker 2013, twittrade: “Jag tycker att NBA borde bötfälla alla spelare som hoppar på D Wades pump fejk vid 3-punktslinjen. Han har gjort det för alltid!! Scoutrapport???” efter att Flash lurade 3 Toronto Raptors-spelare i samma spel med samma drag. Adebayo visar upp varje uns av talang han lärt sig av 3x-mästaren.

Förra säsongen hade han i snitt 20,4 poäng, 9,2 returer, 3,2 assist och 1,2 steals per match, med skottprocent på 54,0 % från planen och 80,6 % från frikastslinjen. Adebayo har inte bara fansens kärlek utan också stöd från sina tidigare lagkamrater. Haslem gjorde en gång en djärv kommentar om 2x NBA All-Star.

Udonis Haslem är stolt över Bam Adebayo

Haslem har tillbringat 19 år med The Heat. Efter att ha gått i pension tidigare i år blev Haslem vicepresident för Basketball Development for the Heat. En av de mest rutinerade och talangfulla spelarna i franchisehistorien, 43-åringen har alltid lovordat Adebayo.

Under slutet av sin karriär har han sett spelaren utvecklas och bli en av de bästa i ligan. Efter honom var det naturligtvis Bam som tog på sig ledarrollen för laget. För Miami Heat-fansen har han en dom: “Ju mer han pratar, desto mindre behöver jag göra. Han tar över krumorna. Han håller killar ansvariga. Han är förlovad.”

Haslem tillade, “Han bygger det förtroendet och relationen med killar. Det är vad du vill ha av din bästa spelare.” Vad är dina tankar? Berätta för oss i kommentarerna nedan.

“WTF”: Missnöjda NBA-fans släpper lös vrede på 16 000 000 $-rikt företag efter att massiva Kobe Bryant-nyheter träffat onlineplattformar

RELATED ARTICLES

Mest populär