Wednesday, February 28, 2024
HemNFL"Tack för att du inte respekterade mig" - Tyreek Hill låter av...

“Tack för att du inte respekterade mig” – Tyreek Hill låter av efter att ha demolerat befälhavare; Avlossar varningsskott mot NFL DC

Tillbaka i augusti fastställde Tyreek Hill, Miami Dolphins All-Pro wide receiver, lagen: han var på uppdrag att vara den första spelaren i NFL:s historia att samla på sig häpnadsväckande 2 000 mottagaryards under en enda säsong. Spola framåt till vecka 13, och Hill pratar inte bara; han springer.

Amerikas favoritvideo idag

Riv upp fältet och samlade hela 1 324 mottagaryards under de första 11 matcherna. Den mest i Super Bowl-erans historia (sedan 1966). Han behövde 87 yards i sin söndagsuppgörelse för att hålla sig på 2 000 yards tempo, Hill uppfyllde inte bara kvoten; han nästan slukade det till frukost. 78 yards på sin första fångst, vilket satte scenen för en söt 60-yard TD med tillstånd av Tua Tagovailoa. Medan resten av NFL är där ute och bildar vargflockar, är den här geparden på ett solouppdrag och lämnar försvarare i dammet och gör slutzoner till sin lekplats.

Tyreek Hill trivs i en-mot-en-uppgörelsen: Inga skyddsnät behövs

Tyreek Hill har ett sätt att låta försvarare ta tag i luften och skapa en psykisk förbindelse med grisskinnet. När det kommer till episka pjäser trivs han i en-mot-en-uppgörelserna och förvandlar dem till sin personliga höjdpunkt. Hans signaturstil har inte gått obemärkt förbi, han fick nickar från fansen och fick till och med NFL-insidern Marcel Louis Jacques att slå upp sociala medier på plattformen “X” för att fundera lite.

Marcels inlägg lyder så här: “Frågade Tyreek Hill om det förvånar honom, vid denna tidpunkt i hans karriär, att se försvarsspel ställa upp utan någon säkerhetshjälp på honom: ‘Jag bara uppskattar det. Tack för att du inte respekterar mig, antar jag.’” Tyreek Hill använder inte skyddsnät; han trivs med spänningen i solouppdraget. Det verkar som att defensiva koordinatorer runt ligan behöver höja sitt spel i nivå eftersom Tyreek inte är här för handhållningen.

Cheetahen vet att han är den ensamma häftiga katten i en damm full av vattendynamos, och han är inte rädd för att släppa klorna.

Hill-orkanen träffar Washington: Befälhavare lämnade vördnad efter försvarsskakning

Tyreek Hill släppte touchdowns som konfetti på en fest och samlade hela 157 yards i ett rutnätsspektakel. Dolphins fastställde lagen med en 45-15 rout mot Washington Commanders, stelnade sin tron ​​på toppen av AFC East och slog ett rekord på 9-3. En bedrift de inte sett sedan Y2K-eran.

De kämpande befälhavarna var i ögat av Hill-orkanen. Även om tränare Ron Rivera tog över defensiva tyglar efter att ha sparkat koordinatorn Jack Del Rio mot trottoarkanten, fanns det ingen hejd på Tyreeks landningsparad. Befälhavarna kliade sig i huvudet när Hill dansade in i målzonen inte en, utan två gånger.

RELATED ARTICLES

Mest populär