Monday, December 4, 2023
HemNFL"Tack för att du gav tillbaka": Patrick Mahomes och Brittany vinner fler...

“Tack för att du gav tillbaka”: Patrick Mahomes och Brittany vinner fler hjärtan när de delar ut $615 000 i bidrag till 19 välgörenhetsorganisationer

Patrick Mahomes och hans fru Brittany Mahomes har en speciell plats i NFL-fansens hjärtan. Även om Kansas City Chiefs QB:s arbete på planen har en roll att spela, är det deras generositet och vänlighet utanför planen som fångar de flesta ögon. NFL-maktparet, som är känt för sitt filantropiska arbete och för att uttrycka sina åsikter om nödvändiga ämnen, har samlats för ytterligare en milstolpe.

Mahomes njuter av äran i sportvärlden och njuter av kärleken och respekten från sina fans. Senast samlades det populära paret för att samla in pengar till en ädel sak och visa sin tacksamhet mot uppdragets anhängare.

Patrick Mahomes & Brittany bidrar till världen!

NFL-quarterbacken Patrick Mahomes och hans fru Brittany Mahomes var nyligen värdar för en insamlingsauktion. Optimal Fundraising Group anordnade galaeventet på torsdagen för Mahomes insamlingsstiftelse, “the 15 and the Mahomies Foundation.” Han startade denna stiftelse redan 2019 för att hjälpa behövande barn i samhällen.

Paret “delade ut $615 000 i bidrag till 19 olika välgörenhetsorganisationer!” på galaevenemanget. Mahomes delade denna nyhet efter välgörenhet och tog till Twitter för att erkänna: “Tack till alla våra fantastiska partners och supportrar som hjälper till att göra vårt uppdrag möjligt. Låt oss fortsätta med det!”

Eftersom Travis Kelce är inställd på att delta i Taylor Swifts Eras Tour, här är den uppskattade resebudgeten från Kansas City till Argentina

Mahomes har varit fansens favorit ända sedan han gick in i NFL. Med all kärlek och stöd fortsätter han att trivas i ligan framgångsrikt. Det verkar som en handling att ge tillbaka till samhället som öser mahomes med oöverträffad kärlek.

RELATED ARTICLES

Mest populär