Monday, February 26, 2024
HemSoccerTa lärdomar från PSG? David Beckham möter Kylian Mbappe och berömmer...

Ta lärdomar från PSG? David Beckham möter Kylian Mbappe och berömmer Nasser Al-Khelaifi för nya träningsanläggningar

David Beckham har alltid varit en social kändis. Stjärnan är känd för att umgås med sina gamla kompisar och bekanta ganska ofta. Men stjärnan har nyligen kommit ikapp superstjärnan, Kylian Mbappe, och PSG-presidenten, Nasser Al-Khelaifi, och sågs imponerad av klubbens faciliteter. När den förre Englandsspelaren ger sig ut på en stor klubbägarresa, är detta möte en läxa för Beckham?

Amerikas favoritvideo idag

Beckham var på besök i Paris och tittade på NBA tillsammans med sin tidigare lagkamrat, Ronaldo Nazario, och basketlegendaren Tony Parker. Stjärnan kunde dock inte missa att besöka Paris Saint-Germain.

Förändringar i Inter Miami efter David Beckhams besök i PSG?

Paris Saint-Germain var den sista klubben som David Beckham spelade för. Och att komma tillbaka till en sådan plats känns alltid bra. När han kom in i området började spelaren med en humoristisk hälsning med Kylian Mbappe och fick sedan ett skratt med Al-Khelaifi. Men mer överraskande visar engelsmannens Instagram-berättelse Beckham uttrycka sin uppskattning med bildtexten “Nya träningsfaciliteter är otroliga ” för Camp des Loges.

Beckham fick beröm för PSG. Så även på en mycket avslappnad resa till PSG, kan detta leda till nya idéer för Beckham angående hans klubbs faciliteter? David Beckhams klubb spelar sitt spel på DVR Pink-stadion, och dess träningsanläggning ligger i anslutning till stadion, känd som Florida Blue Training Center. Den 50 000 kvadratmeter stora platsen har sex naturgräsplaner och en gräsplan för sina senior- och ungdomsspelare.

Inter Miami är relativt nytt i MLS. David Beckham fick möjligheten att köpa den för 25 miljoner dollar som en del av sitt kontrakt när han gick med i LA Galaxy 2007. Och Beckham är nu på ett dedikerat uppdrag att ta sina lag till stora höjder. Och 2024 ger sig klubben ut på en resa med möjlighet till ett historiskt kapitel.

David Beckham hoppas kunna vända saker och ting för Inter Maimi

Det ser ut som att PSG-kopplingen inte är klar för David Beckham. Den före detta Manchester United-stjärnan kommer att se upp till den tidigare PSG-stjärnan Lionel Messi för ett mirakel för att förändra klubbens tidvatten. Klubben har nyligen vunnit sin första trofé någonsin med Leagues Cup, men deras främsta uppdrag skulle vara att vinna landets elitliga, MLS.

Dessutom lämnar Beckham ingen sten ovänd, eftersom han redan hjälpte Messi med extra spelare. Klubben värvade spelare som Sergio Busquets och Jordi Alba förra året. Och i år har de förvärvat den uruguayanska legenden Luis Suarez, Messis tidigare lagkamrat i Barcelona. Därför förväntar sig Beckham att laget vinner titeln i år, vilket banar väg för klubbens framtid.

RELATED ARTICLES

Mest populär