Saturday, December 9, 2023
HemeSports"Ta ett IQ-test": MrBeast som blev kär inom "5 sekunder", en gång...

“Ta ett IQ-test”: MrBeast som blev kär inom “5 sekunder”, en gång avslöjade hur han satte sin flickvän Thea Booysen på flera galna tester för deras framtida förhållande

Jimmy “MrBeast” Donaldson behöver ingen introduktion, eftersom han bokstavligen är “Kungen av YouTube” just nu. Han har över 114 miljoner prenumeranter, de flesta YouTube-skapare för tillfället. Han är också bland de rikaste skaparna, med ett nettovärde på 54 miljoner dollar.

Så för någon så stor som MrBeast är dejting inte en enkel uppgift. Så han fick sin flickvän att möta några tester för att uppfylla höga krav när de träffades första gången. YouTubern dejtar för närvarande den sydafrikanska födda Thea Booysen. Hon är författare och en spelstreamer på Twitch.

MrBeast satte sin flickvän igenom ett tufft test

YouTubern dök en gång upp i en podcast med Flagrant. Där frågade de honom om hur han träffade Thea Booysen. Donaldson berättade att han träffade henne i Kapstaden. Inom 5 sekunder efter att han träffat henne tyckte han att Booysen var vacker. Så han lät henne gå igenom tester, eftersom han inte kom överens med kvinnor lätt.

MrBeast förklarade ytterligare sina skäl och sa: “Om de inte älskar att lära sig, är de inte tvångsmässiga, de har ingen hobby. Det finns bara vissa saker där vi, om du har dessa egenskaper, kommer riktigt bra överens. Och om du inte gör det är det omöjligt för oss att umgås.”

MrBeast avslöjade att fråga henne om hennes arbete när de träffades första gången. Så Booysen svarade att hon är en författare, vilket imponerade på YouTubern. När han fortsatte sessionen upptäckte han hennes intresse för att lära sig och att hon har flera examina. Dessutom tog hon en neurovetenskaplig examen för skojs skull.

Donaldson berättade att efter att ha känt Thea upptäckte han att hon kollar alla hans rutor och är en nörd som han. Han förklarade också deras idealiska datumscenario, “För oss nu, som att en idé om ett datum bara är att ta ett IQ-test och sedan studera och se om vi kan få det högre så här. Jag älskar det.”

Thea Booysen delade att det inte är lätt att dejta Jimmy Donaldson

Om det är svårt för MrBeast att dejta några, så är det också svårt för hans flickvän att dejta honom. Booysen deltog en gång i en intervju där hon avslöjade att dejta Jimmy var väldigt ångestframkallande. Hon var tvungen att hantera negativitet från Jimmys fans, som vissa hävdade att hon var en guldgrävare.

Men Thea var alltid medveten om negativiteten och brydde sig aldrig så mycket om det. Istället trodde hon att det var en del av en process att hon och Jimmy måste resa tillsammans som ett par.

RELATED ARTICLES

Mest populär