Wednesday, December 6, 2023
HemBodybuildingSylvester Stallone jämför sin rivalitet med Arnold Schwarzenegger med legenderna Muhammad Ali...

Sylvester Stallone jämför sin rivalitet med Arnold Schwarzenegger med legenderna Muhammad Ali vs Joe Frazier

Arnold Schwarzenegger antog utmaning efter utmaning för att uppnå storhet. Den legendariska kroppsbyggaren som blev skådespelare omfamnade en tävlingsanda under hela sin resa. I samband med detta kan den episka rivaliteten mellan Terminator-stjärnan och Rambo-stjärnan, Sylvester Stallone, aldrig glömmas.

Hollywoodlegenderna lade nyligen sina decennier gamla karriärstrider bakom sig och gick med för att fira Halloween. Bilderna på deras bromance stormade internet och fansen kunde inte vara mer upphetsade. I en intervju nyligen, återigen, vinner Sly hjärtan med sin öppenhet över hur de gav varandra en tuff kamp.

Arnold Schwarzenegger och Sylvester Stallone drömde om att slå varandra

Programledaren skämde bort Stallone i en öppen pratstund om hans förhållande med Schwarzenegger. På tal om det sa han att det var otroligt att se dem båda snida pumpor tillsammans, med tanke på rivaliteten de hade då. På hans fråga, om de hade någon konkurrens, sa Sly: “Åh, vi var så

Sly lade till mer detaljer till hur de uppfattade varandra och sa: “Jag brukade drömma om att slå honom och han brukade drömma om att slå ut mig också.” Dessutom drog han sig inte för att acceptera att det är deras natur och omfamnar det. Han erkände också Arnies hårda arbete och förmåga att psyka ut tävlingen.

Sly delar också en liknande personlighet. Han beskrev deras möte som, “Det är nästan som två boxare som slutar med den här trilogin.” Varken Arnie eller Sly backade ur striden. Enligt honom gjorde de allt för att övermanna varandra som Muhammad Ali och Joe Frazier.

Resultatet av deras rivalitet:

En tävling blir intressant bara med en utmanande motståndare. Det var verkligen fallet mellan Expendables stjärnor. “Du träffade precis din bästa match och du tog fram det bästa och det sämsta från varandra”, berättade han. Åldrande på 70-talet har de kommit förbi sin “stridsfas”.

Ändå skämtade Sly, “Jag är säker på att det finns någon undertext där” och berättade om hans vinst i pumpatävlingen. På det hela taget uttryckte han glädje över att ha en

Vad tycker du om Sylvesters syn på konkurrensen? Skulle du vara villig att ta dig an en utmanande motståndare för att frigöra din potential?

RELATED ARTICLES

Mest populär