Saturday, January 28, 2023
HemSurfingSurfing Legend, Who Famously Erövrade 100ft Wave nyligen detaljerade hur "Bounty" smutsade...

Surfing Legend, Who Famously Erövrade 100ft Wave nyligen detaljerade hur “Bounty” smutsade ner farkosten

Surflegenden Laird Hamilton anses vara en av de bästa surfarna genom tiderna. Berättelserna om hans lysande och ikoniska karriär inkluderar otroliga bedrifter som att åka på en 100 fots våg. Nyligen delade Hamilton i en intervju hur han aldrig gillade begreppet bounties inom surfing. Hans syn på hur bounty-systemet smutsade ner sporten och påverkade surfarna negativt är verkligen insiktsfulla och kräver introspektion.

Laird Hamilton är en av de mest kända big wave surfarna genom tiderna. Han började surfa i mycket tidig ålder. Faktum är att Hamilton blev en skicklig surfare vid 17 års ålder! Han har visat upp några av de mest fantastiska surftricken genom åren. Hamilton har försökt med många otroliga surftickar under hela sin karriär.

Laird Hamilton uttrycker sin motvilja mot bounty-systemet

Medan han pratade om förändringarna i surfscenen genom åren i en nyligen intervju, delade Laird Hamilton sina åsikter om fördelarna i surfvärlden. Han erkände, “Jag gillade aldrig bounty-konceptet.” Han ansåg att detta bounty-system var kontraproduktivt för surfscenen.

Hamilton uttryckte sin oro över att systemet skadar surfscenen på lång sikt. När han pratade om hur allt började, sa han: “De startade den här belöningen för den största vågen, dubbel XL-utmärkelse.”

DYK DYPARE

Han gick vidare och utvecklade farorna med prissystemet. Hamilton trodde att det var som om amatörvapenskyttar försökte fånga proffs. Det gjorde hela sporten orättvis och svår för dem som hade presterat felfritt i flera år.

58-åringen betonade också den hänsynslöshet som systemet utlöste bland surfare. Den ikoniska surfaren skrädde inte ner sina ord när han gjorde sin hållning till systemet tydlig.

Hamilton har blomstrat på andra vägar också

Tillsammans med att vara en känd surfare, är Hamilton en modell och en skådespelare. Han lämnade college i en extremt ung ålder för att göra en karriär inom modellering. Under årens lopp fortsatte han med modellering av action-sportkläder för män. Han har haft en lång karriär som professionell sportmodell och har etablerat sig som skådespelare också.

Det var verkligen intressant att få en inblick i Hamiltons tankar om utvecklingen inom surfsporten. Han delade sin oenighet om bounty-systemet genom att dela hur det förändrade sporten helt och hållet. Under samtalet avslöjade Hamilton också att den högsta vågen han någonsin har stött på var runt 100 fot.

RELATED ARTICLES

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Mest populär