Wednesday, December 6, 2023
HemBaseballSupermodellen Hannah Davis undvek en gång kallt frågor om att dejta Derek...

Supermodellen Hannah Davis undvek en gång kallt frågor om att dejta Derek Jeter genom att fira en stor milstolpe – “Du kommer inte att få mycket”

Derek Jeter är en av de mest kända basebollspelarna genom tiderna. Under loppet av sin legendariska karriär var Jeter väldigt privat om sitt personliga liv. Detta inkluderade hans romantiska relationer under hans speldagar med Yankees. Han gjorde detta för att hålla sina relationer borta från tabloiderna och ha ett så normalt liv som möjligt.

Efter hans hårt publicerade förhållande med Mariah Carey, beslutade Jeter också att inte offentliggöra sitt förhållande. Han bestämde sig för att undvika rykten, skvaller och den intensiva mediabevakning som kändisrelationer får. En av Jeters flickvänner fick till och med undvika frågor om deras förhållande i en intervju. Och det var nu andra än hans fru, Hannah Davis.

Hannah Davis var tvungen att blockera frågor om Derek Jeter

Hannah Davis undvek frågor om Derek Jeter under ett framträdande på Dan Patrick Show 2013. Hon var på showen för att diskutera sitt utseende som modell i 2013 Sports Illustrated Swimsuit Issue. Detta ledde till frågor om Derek Jeter, som hon omedelbart stängde av. På frågan om samma sak sa Hannah att hon hellre pratar om tidningen.

Så här gick samtalet:

Dan Patrick: Så, hur lång tid tar det innan du får Derek Jeter-frågor? Har du haft det än?

Hannah: Jag har haft en….

Dan Patrick: Vill du ha dem nu eller som i slutet av intervjun?

Hannah: Jag skulle hellre inga alls men det är på dig. Du kommer inte att få mycket.

Dan Patrick: Varför? Är du inte stolt? Är du inte glad? Vill du inte prata om det här?

Hannah: Jag är stolt över detta.

Davis var inriktad på att undvika Derek Jeter-frågorna och fokusera på vad hon hade åstadkommit istället. Det var inte första gången som en av Jeters flickvänner tillfrågades om honom och det var inte den sista. Vid denna tidpunkt var Jeter och Davis fortfarande i de tidiga stadierna av deras förhållande.

För närvarande är Davis och Derek föräldrar till tre barn. Paret är lyckligt gifta och Jeter tillbringar mycket tid med sin fru och sina barn.

När gifte Jeter sig med Davis?

Derek Jeter gifte sig med Hannah Davis i juli 2016 i Nappa Valley. Detta var kort efter deras förlovning i slutet av 2015. Jeter är ganska privat om sitt familjeliv men har varit mer öppen sedan pensioneringen.

Jeter verkar leva ett mycket lyckligt pensionärsliv med sin fru och sina döttrar. Vad tycker du om Dan Patrick-intervjun? Klarade Hannah Davis sig själv bra?

RELATED ARTICLES

Mest populär