Wednesday, February 28, 2024
HemGamingSuper Mario Bros. Movie Star vill att uppföljaren ska bli en musikalisk...

Super Mario Bros. Movie Star vill att uppföljaren ska bli en musikalisk hämndsaga

Jack Black, som spelade Bowser i Super Mario Bros.-filmen, har delat vad som kommer härnäst. Hittills har det inte kommit några ord, inte officiellt åtminstone, om en uppföljare. Jack Black har dock lagt fram en spännande idé för en potentiell uppföljare.

Amerikas favoritvideo idag

Super Mario Bros.-filmen nådde stor framgång och samlade in över 1,36 miljarder dollar. Och även om det inte har kommit någon officiell bekräftelse på en uppföljare, har det förekommit samtal. Nintendos president hade bekräftat potentiellt intresse för en uppföljare som hängde på framgången för den första filmen. Vidare gick det rykten om en Donkey Kong-spin-off. Men ingenting är officiellt bekräftat. Trots inget officiellt uttalande har Jack Black delat en idé som liknar den som kommer att ses i Joker 2.

Jack Blacks idé för Super Mario Bros. Movie 2

I en intervju nyligen med Variety delade Jack Black att han vill göra Super Mario Bros. Movie 2 till en musikal. Under intervjun sa Jack Black: “Jag tycker att det (uppföljaren) borde vara en fullständig musikal, som vad Todd Phillips förmodligen gör med ‘Joker 2’.”

Dessutom delade han också att han föreslog att uppföljaren skulle döpas till Bowser’s Revenge. Det bör noteras att om det inte finns ett officiellt ord från Universal Pictures, bör allt detta betraktas som en tankeställare.

Jack Black har tidigare påverkat filmens riktning genom att föreslå Peaches-spåret. Detta var inspirerat av hans bakgrund som huvudsångare i bandet Tenacious D. Om Universal Pictures kommer att gå med det tillvägagångssättet är något bara tiden kommer att utvisa. Med det sagt kan fansen bara förutse fler detaljer när ett officiellt uttalande har gjorts.

I juni bekräftade Chris Pratt nästan en uppföljare. I en intervju med ET sa Pratt, som röstade Mario i Super Mario Bros.-filmen, “Vi är mitt uppe i denna författarstrejk, så allt har pausats och (ställts) på is av rätt anledningar .” På grund av strejker från WGA och SAF AFTRA försenades/ställdes många projekt på is. Men med strejkerna över har många projekt återupptagit produktionen eller bekräftat datum för detsamma. En Super Mario Bros.-uppföljare har dock inte bekräftats officiellt ännu. Men med Chris Pratts intervju med ET finns det ingen anledning till att en uppföljare inte kommer att hända.

Skådespelare i Super Mario Bros Movie 2

Universal Pictures spelar några av de mest ikoniska skådespelarna i dagens film. Men eftersom det inte finns någon officiell bekräftelse än så finns det heller inga nyheter om en skådespelare till den eventuella uppföljaren. Men att döma av framgången med den första filmen, finns det ingen anledning till att den första filmstjärnorna inte skulle återvända. Låt oss titta på skådespelarna som en uppföljare kan innehålla:

  • Chris Pratt (Super Mario): Trots inledande kritik över hans rollbesättning tystade Pratts prestation på den stora skärmen tvivlare. Om det blir en uppföljare kommer han säkert tillbaka och studion vill också ha tillbaka honom.
  • Charlie Day (Luigi): Charlie Day tog sig an Luigi, Marios bror, och närmade sig rollen med en barnslig öppenhet för kreativa idéer inom röstskådespeleriet.
  • Anya Taylor-Joy (Princess Peach): Anya Taylor-Joy moderniserade Princess Peach och behöll sin ikoniska look samtidigt som den porträtterade en stark och modern linjal. Hon sa till Digital Spy, “När jag först kom ut ur den här filmen kände jag mig så hedrad och inspirerad av att se den här karaktären.” Hon tillade vidare, “Jag lämnade precis så exalterad över den generation av barn som skulle se en kvinnlig ledare på det här sättet. Jag tyckte det var så coolt.”
  • Jack Black (Bowser): Jack Black rockade som Bowser och ingjutit musikstil och humor i rollen, med hjälp av hans komiska expertis.
  • Keegan-Michael Key (padda): Keegan-Michael Key lånade ut sin dynamiska röst till Toad, visade upp sångförmågor och gav karaktären en levande touch.
  • Seth Rogen (Donkey Kong): Seth Rogen uttryckte den avslappnade men ändå kraftfulla Donkey Kong, och uttryckte intresse för potentiella spin-offs och betonade familjeteman.
  • Fred Armisen (Cranky Kong): Fred Armisen tillförde en grinig charm till Cranky Kong och lade till sin mångbegåvade stil som trummis och Saturday Night Live-alumn.

Tillsammans med den återkommande skådespelaren finns det alltid plats för nya medlemmar. Och medan fansen väntar på officiella besked om en uppföljare, kan man bara spekulera i nuläget om det verkligen skulle kunna gå i den riktning som Jack Black skulle vilja.

RELATED ARTICLES

Mest populär